KATANAC NA BRENIN RESTORAN: Ponovo zatvoren pevačicin lokal na Zlatiboru (FOTO)

kazna

Foto: Telegraf, Kurir

Restoran Lepe Brene na Zlatiboru ponovo je zapečaćen zbog neizdavanja fiskalnih računa. Ovo nije prvi put da je na bravu poznate pevačice stavljen katanac, a na vrata nalepljena crvena traka.

Poreznici su u kontroli poslovanja lokala na ovom planinskom centru uočili nepravilnosti, pa je lokal koji je godinama u vlasništvu pevačice i njenog muža Bobe Živojinovića “privremeno je zatvoren zbog neevidentiranja prometa“ ili, narodski rečeno, zbog neizdavanja fiskalnih računa.

Obaveštenje na lokalu Lepe Brene, Foto: Telegraf

Osim što je Poreska uprava zabranila rad lokala u narednih nedelju dana, protiv poznatog para podneta je i prekršajna prijava, a vrata restorana oblepljena su upadljivim trakama kako bi vi posetioci znali da je lokal zatvoren zbog kršenja zakona.

Tim povodom pokušali smo da kontaktiramo s pevačicom i njenim mužem, ali oni nisu odgovarali na pozive i poruke portala Telegraf.rs.

Katanac na lokal zbog neizdavanja računa, Foto: Telegraf

„ČAST I BRUKA ŽIVE DOVIJEKA“: Miša Janketić podržao Đukanovića na izborima, a onda ga je student iz Crne Gore razapeo! (VIDEO)

Vlasnike radnji i ugostiteljskih objekata koji su uhvaćeni na delu očekuje kazna od 50.000 do pola miliona dinara, a broj dana na koji je lokal zatvoren zavisi od toga koji im je ovo prekršaj po redu.

(Dnevne.rs/Izvor: telegraf.rs)