KARLEUŠA PREKLINJALA DUŠKA: Ne ostavljaj me sad!

Duško

Foto: Kurir

Bol Pevačica molila Duška Tošića da odloži povratak u Kinu kako bi bio uz nju i pomogao joj da lakše prebrodi tugu za preminulom majkom Divnom.

Jelena Karleuša ne može da se pomiri sa činjenicom da je ostala bez majke Divne, za koju je bila veoma vezana.

Uz nju je sve vreme tetka Danijela, ali joj je sada najpotrebnije da tu bude i njen suprug Duško Tošić, koji zbog obaveza mora da bude u Kini. On je došao na sahranu svoje tašte, gde se nije odvajao od supruge, koja ga je preklinjala da odloži povratak u Kinu. Njoj znači da on bude uz nju u najtežim životnim trenucima.

Nakon saznanja da je Divna umrla od posledica teške bolesti, Jelena je konstantno na lekovima za smirenje, te još uvek u potpunosti nije svesna realnosti. Ona ima potrebu da neko bude uz nju 24 sata, a njviše potrebu za blizinom muža.

FOTO: KURIR
Ne ostavljaj me samu, ne odlazi u Kinu! Ostani pored mene, ne mogu da izdržim, ne znam kako ću sama ovo preživeti – rekla je Karleuša mužu, ali on zbog ugovora koji ima s fudbalskim klubom Guangdžouom R&F mora da otputuje u Kinu.

Naš izvor navodi da je JK neutešna, a kako smo juče objavili, pod tolikim je stresom da se dešava da ostane bez glasa.

– Jako je loše! Po ceo dan plače i doziva majku. Ona ne želi da je ćerke takvu gledaju, pa su devojčice kod tetke u Zrenjaninu – kaže naš izvor i dodaje da svi koji su bliski s Jelenom daju sve od sebe da joj pomognu kako bi izašla iz depresije.

ZAVODNIK NEŽNOG SRCA: Tanja Bošković mu je rodila decu, sa Nedom je bio u braku, a volela ga je jedna od najlepših žena sveta (FOTO)

– Sve je palo na Duškova leđa. On se maksimalno trudi da Karleuši ublaži bol, ali i on je slomljen. I njemu je teško pala Divnina smrt, voleo ju je i cenio. Bio je vezan za nju, a pogotovo kada se razbolela. Davao je sve od sebe da je spase, a više puta je govorio da ima najbolju taštu na svetu i da joj je mnogo zahvalan na svemu što je činila za njega. A Jelenu razume jer je i on pre samo šest meseci ostao bez oca – završava naš izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Duškom, ali on ne odgovara na pozive i poruke.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, Marija Dejanović)