KARIĆEVU SNAJKU ZOVU SRPSKOM ANĐELINOM DŽOLI: Evo i zašto (FOTO)

manekenka

Foto: Instagram/Tamara Nikolić Karić

Tamaru Nikolić Karić je šira javnost upoznala 2015. kada se udala za Simona de Karića. Pre braka se godinama uspešno bavila manekenstvom, 2011. se našla na naslovnoj strani “Blic žene”, a onda i više puta u raznim modnim editorijalaima pomenutog magazina.

“Po završetku studija i manekenske karijere želim da se zaposlim u nekoj velikoj kompaniji kako bih stekla iskustvo, a zatim ću pokrenuti spostveni biznis. Znam da to nije lako, ali ja nikada ne odustajem. Sada sam na pola puta”, rekla je tada dvadesetdvogodišnja Tamara Nikolić.

[adsenseyu4]

I bila je ozbiljna u svojim namerama. I veoma posvećena karijeri, manekenstvom se bavila širom Evrope, najviše u prestonicama mode, u Milanu i Parizu, a uporedo je polagala ispite na master studijama Fakulteta za ekonomiju, finansije i administraciju.

manekenka

Foto: Instagram/Tamara Nikolić Karić

Sjajna je bila na snimanjima, a od mode ni danas nije odustala. Tamara je i 2016. model.

Pored atraktivnosti, pažnju privlači i statusom supruge Simona de Karića. Sa mužem je pre braka dugi niz godina bila prijatelj. A kada se saznalo za njihovu vezu, mnogi su negativno komentarisali 14 godina razlike među njima.

[adsenseyu1]

“Nikada mi nije zasmetalo jer to nije drastična razlika. Odgovaraju mi njegova zrelost i iskustvo. On je muškarac na koga mogu da se oslonim, a to je najbitnije. Mi se razumemo, poštujemo, dopunjujemo i presudnu ulogu je igralo srce”, rekla je Tamara pre nekoliko meseci za “Blic puls”.

manekenka

Foto: Instagram/Tamara Nikolić Karić

manekenka

Foto: Instagram/ Tamara Nikolić Karić

[adsenseyu1]

Tamara je danas i mama, ćerku Simonu dobila je u aprilu ove godine. Mlada mama koju porede sa Anđelinom Žoli, za samo nekoliko meseci je vratila devojačku liniju.

Bila je lepa i ranije, a i sada može da se pohvali zanosnom lepotom. Koliko se promenila i koliko je ne tako davno drugačije izgledala, procenite sami!

(Dnevne.rs /Izvor:J.I./J.M.,Žena,Blic.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]