KAO DA NIJE PROŠLO 12 GODINA: Znamo je kao lepu Maribel iz serije Rubi, danas ima troje dece i izgleda ovako! (FOTO)

glumica

Glumičin život se dosta promenio od snimanja megapopularne telenovele, ali je njen izgled ostao potpuno isti

Glumica Žaklin Brakamontes karijeru je počela u svojoj dvadesetoj godini, kada je kao pobednica na izboru za Mis Meksika privukla pažnju producenata.

Počela je da snima serije i filmove, ali je svetskoj javnosti postala poznata kada je odigrala ulogu Maribel u telenoveli “Rubi”.

Publiku je osvojila kao bogata studentkinja dobrog srca, koja nosi aparat na nozi i hramlje, kao posledica teške saobraćajne nesreće koja joj se dogodila u detinjstvu.

Još su je više zavoleli ljubitelji ove telenovele zbog svih pakosti koje joj je priređivala glavna protagonistkinja Rubi (Barbara Mori), a onda je jednostavno nestala sa malih ekrana na području Balkana.

Ono što je zanimljivo, jeste i to što Žaklin izgleda potpuno isto kao pre 12 godina, kada je serija snimana!

[adsenseyu1]

Njeno lice nema nijednu jedinu boru, osmeh je krasi kao i ranije, s tim što su se u njenom životu neke stvari promenile.

Naime, glumica je vaspitana u tradicionalnom, patrijarhalnom duhu, pa je javnosti bilo poznato da ona želi da seuda i zasnuje porodicu, kao i to da svoju nevinost čuva za brak.

Ni sva slava i popularnost koju joj je donela poznata telenovela nisu poljuljali njena verovanja i moralna načela, pa je na kraju to i uradila – sada je udata za biznismena Martina Fuentesa, ima dvoje dece, a treće je na putu.

Danas je za lepu Maribel glavna preokupacija porodica, glumom se bavi malo manje, ali je i dalje aktivna na televiziji.

[adsenseyu1]

Tople letnje mesece koristi za uživanje u poslednjem trimestru trudnoće, boravak u prirodi sa porodicom i šetnju sa prijateljicama.

Evo kako je Žaklin izgledala pre 12 godina u seriji “Rubi”:

(Dnevne.rs /Izvor: B.M., stil.kurir)