JOVANA I SRĐAN ODLAZE! Ovo je nova VODITELJKA JUTARNJEG PROGRAMA na TV PRVA!

Srđan

Foto: Printscreen/instagram

Prva televizija zabeležila je izvanredan uspeh u svim programskim segmentima ove prolećne sezone.

Iako je leto vreme kada brojni živi programi prestaju sa emitovanjem i kada se vrše intenzivne pripreme za jesenju sezonu, Prva je rešila da svoje gledaoce stavi na prvo mesto i zato će tokom letnje šeme emitovati redovno jutarnji program radnim danima, kao i emisiju “150 minuta”, koja će uživo pratiti dešavanja širom Srbije i regiona.

Popularni voditeljski par jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević kao i njihova koleginica Nataša Miljković odlaze na zasluženi odmor, a “Jutro” na Prvoj televiziji tokom jula će voditi Nevena Madžarević. Ona će se od septembra i formalno priključiti voditeljsko-uredničkom timu veoma uticajnog i gledanog jutarnjeg programa Prve televizije.

ŠAMAR KOSOVSKIM VLASTIMA: KOSOVO NE MOŽE DA UČESTVUJE NA EVROVIZIJI

Nevena je jedna od omiljenih voditeljki koju smo videli u različitim formatima, ali prvi put u jutarnjem segmentu.

View this post on Instagram

Kiša je padala… 🌧

A post shared by Nevena Madžarević (@caonevena) on

– Radujem se novom poslovnom izazovu i činjenici da ću biti deo iskusnog i profesionalnog tima. Jutarnji program je kombinacija svih dosadašnjih formata koje sam radila i kao takav je najzahtevniji te sam svesna da je predamnom dosta rada, ali nadam se i dobrih rezultata. Jutarnji program nastavlja da bude aktuelan i da se bavi svim važnim temama u zemlji – kaže Madžarevićeva.

         

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)