JK STIGLA U SRBIJU SAT I PO POSLE MAJČINE SMRTI Pozlilo joj kada su joj saopštili tragičnu vest

mama-cerka

Foto: Instagram/karleusastar

Radijska voditeljka Divna Karleuša preminula je juče u 61. godini, a njena naslednica Jelena Karleuša tragičnu vest saznala je od prijatelja i saradnika.

Jelena Karleuša u subotu, 2. marta, imala je nastup u Velsu, a u Beograd se vratila u nedelju 3. marta, tačno u 14:12 časova kada je sleteo avion.

Jelenu su na aerodromu su dočekali prijatelji i saradnici, koji su joj tek kada je ušla u kola i napustila aerodrom saopštili tragičnu vest – da je njena majka Divna Karleuša preminula.

ŽIVOTNA PRIČE DIVNE KARLEUŠE SLAMA SRCA: Tvrdila je da je SREĆNA ŽENA, a evo šta se krilo iza maske surovog profesionalca!

– Malo je reći da nije znala šta ju je snašlo. U trenutku joj se i slošilo, prebledela je i nije mogla ni da priča neko vreme od šoka, a onda je počela da plače – otkriva dobro obavešteni izvor za “Novosti”.

karleusa

Divna Karleuša, Foto: Screenshoot Instagram

Divna je preminula oko 12:30 časova u porodičnom domu, a Jelena se u to vreme ukrcavala na let za Beograd. Kako joj ne bi pozlilo na aerodromu u Austriji, prijatelji su odlučili da joj najtužniju vest saopšte kada stigne u Srbiju.

(Dnevne.rs/Izvor: Novosti)