JEZIVA ISPOVEST MAJKE ZORANE STEFANOV: Otac je ćerku šamarao dok ne izgubi svest, bila je sva krvava

ispovest

Foto: telegraf

Žaklina, majka Zorane Stefanov, opisala je pakao koji je sa svoje petoro dece preživela sa bivšim suprugom Dejanom koji je tukao i decu i nju.

U svojoj dramatičnoj ispovesti Žaklina kaže da je njen bivši muž bio alkoholičar, i da je jedino Zorana smela da mu se suprostavi.

– Bio je alkoholičar i sve nas je maltretirao. Jednom me je pretukao toliko da mi je curila krv iz usta. Otišla sam u Hitnu pomoć, onu su pozvali policiju i prijavili slučaj, a već sutradan on je sa istim tim policajcima ispijao kafu.

OGLASIO SE DOKTOR IZ ŠVEDSKE KOJI JE FINANSIRAO JEVĐIĆA: Milan je žrtvovan zarad gledanosti emisije u novom periodu!

-Nije imao ko da nas zaštiti. Moju Zoranu je šamarao dok ne ostane bez svesti. Koliko je samo bila krvava – ispričala je Žaklina i nastavila svoju strašnu ispovest.

Foto: Printscreen/ TV Pink

– Dođe kući pijan i onda nas muči. Mene je davio u kadi, a jednom je počeo da me tuče dok sam spavala. Zorana je jedina bila hrabra da mu se supsrostavi. Otvarala bi vrata dok me je udarao u sobi i vikala: “Idi tuci svoju mamu, a ne moju”.

– On ju je tada bacio na vrata i izbio joj vazduh. Zamalo se nije ugušila. Moja ćerka je tada sebi od straha i stresa čupala kosu sa glave toliko da su joj ostajali pečati. Sećam se, pravila sam joj razne frizurice kako bismo to sakrili – rekla je Žaklina.

Foto: telegraf

– Po pet dana nisam imala deci hleb da kupim. On ode u prodavnicu i nakupuje sebi najskuplje pivo, a nama ne da za hranu. Moj pokojni otac mi da hleb i nešto hrane, ali sam morala da je krijem u kopšiluku kako nam je ne bi oduzeo. Čekali smo da ode negde kako bismo krišom jeli – zaključila je Zoranina majka.

Bojan Radovanović je održavao poslednje domaćinstvo u selu. Sada sve rasprodaje jer zbog neplaćene kazne mora U ZATVOR (VIDEO) (FOTO)

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Informer)