Jelena Karleuša grcala od suza, žiri nije mogao da progovori: Ćerka pokojnog pevača rastužila sve u Zvezdama Granda! (VIDEO)

resi

Foto: Instagram/sandra_resic, Youtube/MELOS MARKETING

Samo sam u jednom trenutku videla da se Jelenin zid spušta i da ona plače, ali nisam smela više da je pogledam da ne bih ja zaplakala – rekla je Sandra Rešić, ćerka legendarnog Nina Rešića

Sandra Rešić, ćerka legendarnog folk pevača Nina Rešića, blistala je u na sceni “Zvezda Granda“, a njen nastup izazvao je emocije kod žirija tog takmičenja.

[adsenseyu5]

Kako navodi Srpski telegraf, ona je izvela pesme “Sve moje zore” sastava “Tropiko bend”, kao i numeru “Udahni duboko” njenog oca, koji je premiuo pre devet godina. Jelena Karleuša je plakala i nije mogla da progovori.

– Ne znam šta se desilo, ja sam bila u potpunom šoku. Samo sam u jednom trenutku videla da se Jelenin zid spušta i da ona plače, ali nisam smela više da je pogledam da ne bih ja zaplakala.Nakon toga, ne bih znala da vam ispričam šta se desilo.

Marija (Šerifović) mi je u jednom trenutku prišla i zagrlila me uz reči: “Znam da će ti ovo značiti”, a ja sam se još više rasplakala od celog prizora. Mnogo cenim sve članove žirija – rekla je Sandra Rešić.

Ninova ćerka kaže da veruje da je njen otac odozgo bodri.

[adsenseyu4]

Podsetimo se nekih Ninovih hitova:

Nino – “Usne vrele kao žar”:

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]