JEDNOSTAVNO – PREDIVNO! Ana Štajdohar objavila prvu i NEODOLjIVU fotografiju svog malenog Lava (FOTO)

pevacica

Foto: Facebook/ana.stajdohar.351

Šarmantna pevačica i njen suprug Nikola Demonja prošle godine postali su ponosni roditelji dečaka, ali njihovi fanovi do sad nisu imali priliku da upoznaju ovog mališana.

Krajem oktobra prošle godine, jedna od najatraktivnijih i najharizmatičnijih pevačica na našoj sceni donela je na svet svoje drugo dete.

[adsenseyu4]

Njena i Nikolina ćerkica Nia postala je tako starija sestra dečaku kojem su srećni mama i tata dali ime Lav. Maleni je hrabro savladao prepreku i došao na ovaj svet, pa je zbog toga i dobio ime Lav. Neopisiv je momenat kada prvi put dodirnete svoje dete, to mame najbolje znaju.

Sve muke zaborave se u tom trenutku”, rekla je srećna mama Ana Štajdohar ekskluzivno za Story nakon porođaja.

[adsenseyu1]

Nakon što se njihov maleni borac uselio u dom Štajdohar-Demonja, ponosna mama Ana nekoliko puta je na društvenoj mreži Instagram objavila simpatične fotografije čija je glavna zvezda upravo Lav.

[adsenseyu1]

Međutim, obožavaoci ovog slavnog para nisu imali priliku da saznaju kako ovaj mališan izgleda – do pre dva dana, kada je Ana podelila neodoljivu fotografiju svog sina.

Pevačica je poželela svojim obožavaocima dobro jutro podelivši ovaj predivan trenutak iz svog doma, a mnogi su primetili da je Lav nasledio majčinu lepotu i topao pogled.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor: Story.rs)

[adsenseyu2]