JASNO JE NA KOGA LIČI Ceca Ražnatović objavila fotografiju svoji roditelja: Retko ih viđamo u javnosti (FOTO)

pevačica

Foto: Printscreen/instagram

Ceca Ražnatović često u javnosti ističe da najveću podršku u životu ima od svojih roditelja, Mire i Slobodana Veličkovića.

Njih dvoje ne možemo često da vidimo na javnim događajima, ali su na svadbi Veljka i Bogdane Ražnatović privukli pažnju.

Naime, deka i baka su imali posebnu ulogu u Titelu.

Deka je učestvovao u kupovini mlade, dok je baka zajedno sa Anastasijom i Cecom lomila pogaču i ispred mladine kuće bila dio svih običaja. Veljko Ražantović je, nakon kupovine mlade, uzviknuo: “Gde je moja baka” i izljubio se sa njom i time pokazao koliko je vezan za njih.

Ceca Ražnatović rođena je14. juna 1973. godine u Prokuplju, a odrasla u selu Žitorađa kraj Prokuplja. Mama Mira bila je seoska učiteljica, a otac Slobodan mašinbravar i trgovac.

– Kažu da je moj tata čim sam se rodila i prvi put zaplakala rekao: “Jao, rodila se pevačica!” Kad sam progovorila, roditelje sam zvala po imenu, a mamu oslovljavala sa Mico – prisjećala se Ceca, čijoj sreći kada je dobila sedamnaest meseci mlađu sestru Lidiju, nije bilo kraja.

roditelji

Foto: Screenshot Instagram

– Vrlo smo strogo vaspitavane: tačno se znalo šta je za devojke, a šta je za dečake. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uveče iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: “Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde.

Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće” – evocirala je jednom uspomene.Iako je muzičku crtu povukla na majku, u Žitorađi se uvijek pričalo da Ceca najviše liči na svog oca.

– Tata i ja smo mnogo slični jer smo pitomi i veseli ljudi. Agresivni smo jedino kada je fudbal u pitanju. Volimo i pesmu, i tu mi otac najviše pomaže. Uvek se nasmejem kada sluša neku moju pesmu na radiju ili TV-u jer kaže: “Evo, peva moja dalja rođaka iz Beograda”.Mnogi su komentarisali kako joj mama i dalje izgleda veoma mladoliko.

 

(Dnevne.rs /Alo /Izvor: Blic /B.Z. )