IZNENADIĆE VAS JEDAN DETALJ: Nataša Ninković progovorila o ESTETSKIM operacijama

glumica

Foto: Printscreen/instagram

Poznata srpska glumica Nataša Ninković (45) prve role ostvarila je u pozorišnoj grupi Rhinocervs alternative u rodnom Trebinju, da bi po završetku srednje škole diplomirala na FDU u Beogradu, u klasi profesora Vladimira Jevtovića.

Tri karte za Holivud odvode je do holivudskog producenta Olivera Stouna i reditelja Predraga Antonijevića koji joj, uz Denisa Kvejda i Nastasju Kinski, povjeravaju glavnu žensku ulogu u filmu Spasitelj (1998).

[adsenseyu5]

Pobravši nagrade na domaćim i inostranim festivalima, harizmatična glumica prefinjene lepote otvorila je široke puteve svom glumačkom umeću. Slede brojni filmovi, TV serije i pozorišne predstave u kojima je uloge iznosila raskošnim talentom i osobenom senzualnošću.

Kao jedna od najangažovanijih glumica na našim prostorima, poštovanje široke publike zavredila je ne samo ulogama, priznanjima i nagradama, već otmenim stavom, ozbiljnošću i odgovornim pristupom umetnosti. U dugogodišnjem braku sa biznismenom Nenadom Šarencem ima sinove Luku i Matiju.

RIJALITI PRE RIJALITIJA: Javili se BIOLOŠKI RODITELJI bebe koju Mitrović želi da uvede u “Zadrugu”, IZNENADILI javnost ovim što su rekli!

Kako se organizujete s porodičnim obavezama?

– U periodima kada radim, uz neophodnu pomoć u kući, jedva stižem sve što mislim da treba. Zato to nadoknađujem u periodima odmora, a njega ima mnogo više nego da radim u bilo kojoj firmi. Kada sve funkcioniše, onda mislim da sam uspela, ali kad nešto zakoči ili iskrsne neki tinejdžerski problem, momentalno se javlja griža savesti. Da li sam u protekla dva meseca dok sam radila nešto propustila, pogrešno ili nedovoljno uradila… Tako da me i moji klinci provaljuju, pa me podsete da su samo tinejdžeri i da ne pravim toliku paniku!

BALKANSKI PROROK OTKRIVA: Vučić će vladati, Trampova zgrada će goreti, a popularan ESTRADNI PAR očekuje raskid (FOTO)

Važite za izuzetno lepu i njegovanu glumicu. Mislite li da žene treba da poprave ono što mogu na svom telu i licu i da što duže zadrže lepotu?

– Ja sam za apsolutnu negu i pomagala, ali što dalje od noža, još uvek. Divno mi je videti jednu Džudi Denc kako stari ili našu Miru Banjac. Baš na tvrđavi, na Hercegnovskom festivalu, pokazala je kako treba da izgleda žena u njenim godinama. Bila je njegovana i prelepa sa svim borama.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Pulsonline.rs/Izvor:gracija)

[adsenseyu2]