IZ ZATVORA U “ZADRUGU 2”?! Željko Mitrović spreman unapred da isplati ASTRONOMSKU CIFRU Zoranu Marjanoviću za ulazak u rijaliti

Marjanović

Foto montaža telegraf/Pink.rs

Vlasnik RTV Pink Željko Mitrović spreman je da Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene, unapred isplati 100.000 evra za ulazak u novi rijaliti “Zadrugu 2”, pišu danas beogradski mediji.

Mitrović je, piše “Informer”, ovlastio svoje najbliže saradnike da razgovaraju s Marjanovićem i ponude mu astronomski ugovor.

“Željko je rešen da Zoran Marjanović učestvuje u ‘Zadruzi 2’. Ne pita šta košta, naložio je da Zoran, ako je ikako moguće, mora da bude član prve postave”, rekao je izvor blizak Mitroviću.

ISPOVEST ROMANE PANIĆ : „Htela sam da se UBIJEM, kada sam saznala za bolest“

Jedino što bi moglo da poremeti planove Željka Mitrovića su zakonska ograničenja kojih bi eventualno Zoran Marjanović morao da se pridržava.

zatvor

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

“Zato je vlasnik Pinka angažovao i pravni tim koji će da ispita da li postoji neki zakonski problem za Marjanovićevo učešće u rijalitiju. Ukoliko postoji advokati će temeljno da prouče kako da se to otkloni”, dodao je sagovornik.

“MOŽE DA IDE I U INOSTRANSTVO”

Jedan od četvorice branilaca Zorana Marjanovića, advokat Aleksandar Zarić, rekao je za domaću štampu da njegovom klijentu nisu oduzeta dokumenta i da nema nikakvu zabranu kretanja.

“Naš klijent je dužan da se odaziva na pozive suda, ali mu nisu oduzeta lična dokumenta. Očekujem da se krivični postupak obustavi jer nema nijednog dokaza niti osnovane sumnje da je počinio krivično delo,” rekao je Zarić za “Alo”.

TRIFUNOVIĆU ZAPEVAJ ČAVOGLAVE S TOMPSONOM! Ono što Novak radi je mazohizam i ludilo! ĐUKA NE ODUSTAJE! (VIDEO)

Na pitanje tog lista da li to znači da Marjanović može da putuje u inostranstvo, primera radi sa kćerkom J.M. na letovanje, Zarić je odgovorio potvrdno.

Zarić je, međutim, rekao da njegovom klijentu “nije do ulaska u bilo kakav rijaliti”.

zadruga

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Marjanović je 7. septembra prošle godine ušao u rijaliti, a u specijalnom programu je učestvovala čak i njegova i Jelenina ćerka Jana. Sedam dana kasnije, 14. septembra, Marjanović je iznenada napustio “Zadrugu”, navodno da bi rešio problem sa socijalnim radnicima.

Uhapšen je u svojoj kući 15. septembra, uveče.

(Dnevne.rs/Izvor: Mondo.rs)