IZ BEOGRADA SE VRATILA U RODNO SELO VISIBABE: O njenoj vezi sa rukometašem Vladom Mandićem je brujala Srbija, a onda se glumica POVUKLA (FOTO)

marija

Foto: Instagam

Glumica Marija Petronijević, koju mnogi nazivaju srpskom Monikom Beluči, u poslednje vreme ne pojavljuje se često u javnosti.

Marija Petronijević postigla je veliku slavu ulogom u seriji “Selo gori, a baba se češlja”, sa Emirom Kusturicom pojavila se na Kanskom festivalu nakon uloge u njegovom filmu “Zavet”, a oprobala se i u voditeljskom poslu. Međutim, poslednjih godina nema je često u javnosti.

Marija je pre sedam godina odlučila da se iz Beograda vrati u rodno selo Visibabe pored Požege, kako bi bila bliže svojoj porodici.

BRAVO! Zoran Samardžić (19) napravio hidrocentralu da bi mu baka imala struju! (FOTO)

– U Visibabama su mi roditelji i malo boravim kod njih, a malo u Požegi. U Beograd dolazim kad god moram i nije mi problem da budem na toj relaciji. Inače, u Beogradu sam živela četiri godine, ali sam i tada često odlazila kod roditelja.

Odlučila sam da se vratim u rodno mesto jer sam shvatila da ću, kada budem imala stalno zaposlenje, morati definitivno da se preselim, pa zašto da još ne koristim priliku da budem sa svojim najbližima – ispričala je ona tada za “Hello”.

TANJA BOŠKOVIĆ VAŽI ZA JEDNU OD NAJLEPŠIH DAMA SA JAVNE SCENE, A OVAKO IZGLEDA NJENA ĆERKA (FOTO)

I njen ljubavni život intrigirao je javnost, pogotovo kada je reč o vezi sa rukometašem Vladom Mandićem. Bili su devet meseci u vezi i sve vreme bili tema domaće štampe.

Marija se sinoć pojavila na jednom gradskom događaju i pokazala da i dalje blista, a još njenih novijih fotografija pogledajte u galeriji.

(Dnevne.rs /Izvor:  F. J. / J. K, Blic)