Ivan Milinković posle 30 godina napušta grupu “LEGENDE”, evo koji su razlozi

pevač

Ivan Milinković, Foto: Telegraf

Ivan Milinković napušta grupu “Legende”, posle 30 godina koliko je bio pevač ovog sastava.

– Tačno je, vreme je da se pokažem kao solista, da raskoš muzičkih potencijala darujem ljubiteljima muzike i onima koji vole moj način interpretacije. Solo karijeru dugujem publici, najbližima i sebi. Sve ono što nisam mogao kao član grupe, želim u novom ruhu, da ‘uselim’ u srca publike – istakao je Ivan u saopštenju.

Ivan je kao solo izvođač objavio dve numere, i to u izdanju Granda, a zovu se “Ibar usto protiv brega” i “Svenuće dunja na ormaru”.

– Želja mi je da u solo karijeri ostvarim sve ono što nisam mogao kao član grupe, prezentujući publici različite muzičke stilove, bojeći muziku nekim drugim notama, a publika će dati posljednju riječ o tome – poručio je Ivan.

SAHRANJEN U NAJVEĆOJ TAJNOSTI BEZ IGDE IKOGA: Oca su mu odveli u zarobljeništvo, jednu ženu nikad nije preboleo, a ceo život mu se DUŠA KIDALA zbog jedne činjenice

Inače, Ivan će kao pevač “Legendi” pevati još ovo leto, pošto imaju brojne zakazane nastupe i koncerte, ali od jeseni na njegovo mesto dolazi neki drugi pevač.

Podsetimo, “Legende” su osnovane 1988. godine, a Ivan Milinković je njen član postao 1989. godine. Pre toga Ivan je devet godina bio u Beogradskoj operi, a Milinković je rođen u Loznici, 15. jul 1962. godine.

       

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)