Ivan Ivanović OPSOVAO NOVAKA PREKO TELEFONA, a Đoković pokazao kakva je LEGENDA (VIDEO)

telefon

Foto: Youtube/Alternativna Televizija, Tanjug/AP

U jubilarnoj 400. emisiji Ivan Ivanović ispričao je nepoznate detalje o sebi i svojim gostima, a onaj koji je ostavio najveći utisak na gledaoce tiče se Novaka Đokovića

Ivan Ivanović prslavio je fantastičnih 400 emisija, a povodom jubileja bio je gost u sopstvenoj emisiji.

[adsenseyu5]

Na njegovom mestu sedela je Tanja Vojtehovski koja je sa Ivanovićem pričala kako o privatnim tako i o poslovnim stvarima, a Ivan se potrudio da sa publikom podeli stvari i događaje o kojima do sada nije pričao.

Tako je, na pomen Novaka Đokovića, Ivan rekao kako Noletu duguje veliku zahvalnost, a onda je objasnio i zbog čega.

– Ja sam ga zvao kada je Srbija postala prvak sveta u tenisu i rečen mi je da je on morao da otputuje i da mi je poručio da će se on javiti. Ja mislim “ma jeste, javiće se, nisam ja indijanac da kupim tu priču”… I jedan dan zvoni mi telefon, nepoznat broj. Zvoni, pet, šest puta. I ja se javim: “Da?”, a ono kao neki dečji glas: “Dobar dan, je l’ to Ivan Ivanović?” Ja kažem “Ja sam”, a on “Dobar dan, ovde Jovan Krkobabić”. Pokojni političar, koga sam ja… I ja ovako kako sam pričao kažem “More, mrš u pi*ku materinu, bre!” A on s druge strane kaže “Brate, Novak Đoković ovde…” A ja… Da je nož pa da ovako, znaš… – ispričao je Ivanović pokazujući kako se “ubada nožem”.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

[adsenseyu4]

Nema sumnje da bi malo ko odreagovao kao Novak, bez teških reči, a priču o “incidentu” sa Novakom pogledajte na snimku ispod od 45:10 minuta:

https://youtu.be/vbTCXL13rbM

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]