ISTINA IZAŠLA NA VIDELO POSLE 7 GODINA: Patrik Svejzi umro u najgorim mukama !?

glumac

Foto: Printscreen/instagram

Poslednji dani života poznato glumca Patrika Svejzija nisu bili ni malo laki, i to ne samo zbog teške bolesti, već i zbog navodnog porodičnog nasilja koje je trpeo, otkrili su njegovi prijatelji.

Sedam godina nakon smrti Svejzija, njegovi prijatelji odlučili su da progovore o paklu koji je zvezda “Prljavog plesa” prošla pred smrt.

Svejzi je, navodno, bio prisilno zatvoren u kućnom pritvoru, a supruga koja je prema njemu bila nasilna i varala ga, pustila ga je da umire u najgorim mukama, prljavštini i bolovima.

 

[adsenseyu1]

Ove šokantne optužbe izneo je jedan od najbližih glumčevih prijatelja. Svejzi je preminuo 2009. u 57. godini nakon bitke sa rakom pankreasa. Situaciju mu je u zadnjim mesecima života otežala njegova supruga Lisa, koja je dozvolila da glumac spadne na samo 40-tak kilograma. Nije mu dozvoljavala izlaske i branila je njegovoj majci i prijateljima da ga posete.

Svetski mediji pišu da je Svejzijeva supruga krila mnogo mračnih tajni, između ostalog i to da je imala nekoliko vanbračnih afera i sa ženama i sa muškarcima.

– Voleo ju je svim srcem, ali to je stvarno bila veza na rubu ljubavi i mržnje. Ona bi tukla njega, a on bi tukao zidove i nameštaj. Jako su se svađali, znali su da unište svoj dom, automobile, ali i hotelske sobe. Bila je to veoma nasilna veza – rekao je glumčev prijatelj koji je Lisu optužio da je zanemarila Svejzija.

Kada o glumcu nije brinuo njegov brat Don, sve je bilo prepušteno Lisi koja se oko bolesnog supruga uopšte nije trudila. Brat bi Svejzija neretko zaticao kako leži u sopstevnim fekalijama.

– Lisa je ludača, htela je svaki deo Patrikovog života da drži pod kontrolom – tvrdi prijatelj.

Patrikova prijateljica Šarlot Stivens je rekla da je nagovarala Svejzija da ostavi suprugu sa kojom je bio više od 30 godina u braku, ako ni zbog čega drugog, onda zbog silnih afera za koje su znali porodica i prijatelji.

Lisa je, kako prijatelji tvrde, dva meseca pre nego što je Svejzi umro zabranila svima da ga posećuju, uključujući i njegovu majku. U tom periodu je Svejzi napisao testament u kojem je svojoj supruzi u nasledstvo ostavio 40 miliona dolara, dok njegova porodica nije dobila ništa.

Sa druge strane, Lisin portparol kaže da su ove optužbe neistinite.

– Sve ovo je izjavio prijatelj koji je želeo da ostane anoniman?! A Lisa nikad nije čula ni za Patrikovu prijateljicu Šarlot. Pa vi procenite šta je istina – rekao je portparol.

Lisa se nekoliko godina nakon Svejzijeve smrti ponovo udala i to za draguljara Alberta De Prisku.

 

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Balkanspress.com/Izvor:Alo)

 

[adsenseyu2]

1 Comment on "ISTINA IZAŠLA NA VIDELO POSLE 7 GODINA: Patrik Svejzi umro u najgorim mukama !?"

  1. Nisu dobili ni cvonjak od Svejzija ! Naravno da su ljiti i kivni na ufovicu. Mozfa je Svejzi za zivota bio siroke ruke prema njima, pa je odjednom presusip bunar. Jos nisam cuo udovicu sza ima da kaze oko toga. Tek onda bih mogao da sudim

Comments are closed.