ISPOVEST RAZOČARANE SRPKINJE: Želim staromodnu ljubav u kojoj stvari idu polagano

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Želim staromodnu ljubav u kojoj stvari idu polagano, gde nećemo odmah u najveću brzinu.

Želim ići na spojeve, želim razumeti osobu i slušati njene priče, gledati kako se ponaša uživo, a ne na internetu.

Želim da me netko pozove na pravi spoj, a ne na „idemo se družiti“ spoj. Želim provoditi sate spremajući se i plešući u sobi s prijateljicama.

Želim da dođe po mene i da imam leptiriće u trbuhu dok idem prema njegovom autu.

Želim sediti s njim u restoranu i ozbiljno razgovarati o važnim stvarima. Ne želim slušati tračeve niti pričati o najnovijim trendovima. Želim razgovarati o životu i otkuda dolazimo. Želim slušati što mi ima za reći dok sedi preko puta mene i želim da on isto to radi za mene. Ne želim se takmičiti za pažnju s njegovim mobilnim telefonom.

Želim da kasnije idemo u šetnju jer je večera prošla jako dobro. Želim hodati pored ulične rasvete, smejati se i osećati se punom nade.

Želim da me odveze kući i otprati do ulaznih vrata. Želim osećati onu nervozu i uzbuđenje oko toga hoće li me možda poljubiti prije odlaska, bez očekivanja da provedemo noć skupa i odmah se prebacimo u veću brzinu.

Ali više od svega ovoga, želim da stvarno kaže ono što misli kad me doveze. Želim da bude iskren je li mu bilo zabavno i želim da to stvarno i misli misli ako kaže da će me nazvati ili videti ponovno.

Ne želim danima čekati i nadati se da će mi poslati sms poruku ili napisati o meni nešto na društvenim mrežama. Želim da me nazove; želim čuti njegov glas. Ne želim igrice, ne želim pravila, želim iskrenost i želim da bude izravan sa mnom.

HOROSKOP za sutra (23. novembar 2018): Raku dobri poslovni aspekti, Lav entuzijastičan, Devici treba promena (ASTRO)

Ako sve prođe dobro i on se javi, želim staromodnu ljubav. Želim da dođe i iznenadi me cvećem i želim da mi pridrži vrata jer se to tako radi.

Ne želim puno darova, ne trebam status u vezi na Fejsbuku, samo želim nekog izravnog i iskrenog. Nekog zbog kog se neću preispitivati voli li me i želi li biti sa mnom.

Želim da mi donese nešto kad sam bolesna. Želim nekog tko će planirati izlete o kojima ja neću ništa znati. Želim nekog ko će raditi romantične sitnice za mene jer su te sitnice najvažnije. Želim nekog tko će se boriti za nas kad stvari postanu teške, a ne otići. Želim nekog s kim mogu razgovarati o našim problemima.

Želim nekog ko neće samo ustati i otići jer su problemi neizbežni, ali uvijek se može naći rešenje. I osim svih želja koje imam, imam puno ljubavi u sebi koju želim dati.

Želim mu napraviti jutarnju kafu i doručak. Želim ga iznenaditi romantičnim gestovima jednako kao što želim da i on mene. Želim brinuti o njemu kad je bolestan.

Želim mu pisati porukice na papiru i zvati kad ga nema. Želim raditi još više toga za njega nego što očekujem da on radi za mene.

Želim nekog ko želi ljubav kakvu su imali naši bake i deke jer – ono što sam od njih naučila je – da su oni uspeli.

(Dnevne.rs /Izvor:  zdravaisretna.hr)