ISPOVEST CECE RAŽNJATOVIĆ Otkrila sve o ljubavnom životu posle Arkana: ‘Mogla sam 3 puta da se udam!’

pevacica

Foto: Telegraf

Svetlana Ceca Ražnatović ostala je udovica nakon samo nekoliko godina braka. Od tada su je povezivali sa mnogim muškarcima a ona je konačno progovorila o ljubavi.

Nedavno su je povezivali sa mladim manekenom Aleksandrom Jovovićem, ali ona se ne obazire mnogo na to, kako kaže, navikla je.

[adsenseyu6] —“Sama činjenica je to što da neko želi da izađe u javnost, da to demantuje, uradio bi. Ja sam mu rekla da možda to i uradi kako bi sebi pomogao u karijeri, ali on ne želi jer kako kaže, nije deo javnog života. Čak i da jesam, ja sam slobodna žena deceniju i po. Napravili su aferu, nije da nisam navikla na to, čak su me jednom povezali sa čovekom kom sam krstila dete, to je baš fuj.”Kako pevačica kaže, u trenucima kada su je povezivali sa svim tim muškarcima, najvažnije joj je bilo da oseti ljubav porodice i publike.”Kada su mediji pokušavali da me provuku kroz blato osećala sam ljubav ljudi. Videla sam da to nije uticalo na moju publiku.

Prosto tu ljubav vidim u očima ljudi, kako me zagrle i poljube. To je za pevača ogromna satisfakcija. Mislim da je to, pored ljubavi porodice nešto što održava svakog pevača

Svemu što mi se dešavalo u životu prilazila sam iskreno. Trudila sam se da budem to što jesam, nikada nisam nosila maske na licu.”

U javnosti se retko pojavljivala sa emotivnim partnerom, ali kako kaže, nije da ih nije imala.

“Nije da ja želim da ostavim utisak da sam ja udovica, neka prepoštena, ne. Ja sam imala veze i vezice, neke su trajale duže, neke kraće, ali ja prosto to ne želim da eksponiram.

Do sada sam mogla 3 puta da se udam i da se pojavljujem na parastosu svog supruga, nemam problem sa tim. Jadan je način kako to rade, koristili su moje ime za mnoge stvari, ali prosto to rade amaterski kao da ja nisam toliko godina na sceni.”

Kao što kaže pevačicina pesma “I bogati plaču”, i ona je imala ljubavnih situacija zbog kojih je patila.

“Svi mi isto patimo, da li imali 20 ili 40 godina. Kada si mlad spreman si za razne nepromišljene situacije ali kasnije drugačije gledaš na neke situacije. Kad si mlad misliš da sve možeš ali sve smo mi prošli kroz to. Ja ljubav čuvam samo za sebe, ne delim to ni sa kim. Ni lepe stvari, ni patnju.”, rekla je ona za Ekskluziv a onda otkrila i kakva je kada voli.

“Jako sam posvećena. Nisam zatvorena kada su izlivi ljubavi u pitanju. Kada volim, to želim i da kažem. Više volim da mi govore dela i da tim delima isto pokazujem ljubav. Nekada sam bila posesivna, sada više ne, ali to opet ide sa godinama.

To bi me više umaralo nego što bi mi pričinjavalo zadovoljstvo. Želim da budem srećna sa tom osobom, uživam, imam leptiriće u stomaku.”

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)