Idealne za žene sa tankom kosom: Zahvaljujući ovim frizurama kosa će izgledati duplo gušće i bujnije!

kosa

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ukoliko je vaša kosa tanka, nedovoljno gusta i slaba pronašli smo prave frizure za vas.

Modene su, lake za održavanje i stoje odlično gotovo svakom obliku lica. Jesen je uveliko tu, a ova sezona je kao stvorena za promene.

Frizeri savetuju da ukoliko imate tanku ili slabu kosu, izaberete između ove 3 frizure. Sa njima će kosa u trenu izgledati bujnije i zdravije. Još jedan savet je da kosu stilizujete figarom, a da izbegavate da ona bude potpuno ravna. Talasasta kosa deluje značajno gušće, pa zato poslušajte i ovaj savet frizera.

Evo koje frizure vam stoje na raspolaganju:

PROČITAJTE JOŠ:

TOTALNO NEUTRALIŠE BOL U GRLU: Moćniji narodni lek od ovog ne postoji! (RECEPT)

1. Bob frizura sa modernim krajevima

Ova frizura poseduje nešto od vitalne važnosti, a to je dužina, koja čini da kosa izgleda gušće. Dužina treba da bude do vilice, a krajevi treba da deluju razbarušeno, dakle ne uredno isfenirani. Pored toga što ćete imati savršenu frizuru, nećete morati da se fenirate svaki dan kako biste namestili kosu.

Dovoljno je da stavite malo voska ili pene za kosu i to je sve.

2. Stepenasto ošišana kosa

Ovakva frizura daje dodatni volumen, pa će i najtanja kosa delovati gušće. Najbolje bi bilo izbegavati feniranje na ravno, već praviti talase, jer će tako kosa delovati još bujnije.

PROČITAJTE JOŠ: Tako su se zvale naše bake: Najlepša stara ženska imena

Šiške

Osim što će naglasiti oči, šiške će vizelno dati dodatni volumen. Odlično će osvežiti izgled, a možete ih nositi ravno fenirane ili na stranu. Ova frizuru dobro stoji svim oblicima, osim ženama sa okruglim oblikom lica. Ako spadate u tu grupu, najbolje bi bilo da izaberete neku od prethodne dve frizure.

 

(Dnevne.rs/Stil.kurir)