HOROSKOP ZA VIKEND: Zvezde jednom znaku predviđaju dane harmonije (ASTRO)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pre nego što se upustite u još jedan vikend saznajte šta zvezde kažu, šta vas sve u njemu čeka!

OVAN

Nova poznanstva i nove simpatije su na pomolu. Uživajte u slobodi i ne opterećujte se nebitnim stvarima.

BIK

Ljubomora vas tera da činite lude stvari, ali vašem partneru ponestaje strpljenja da vam se pravda. Obuzdajte narav inače vas ovog vikenda čeka svađa.

BLIZANCI

Naporan rad i trud se uvek isplate. Neko vas je primetio i ima velike planove za saradnju. Zato je pravi trenutak da ovaj vikend proslavite i dobro se provedete!

RAK

Ne započinjite svađu bez razloga. Partner je tu da vas voli i da vam pruži podršku, a ne da trpi vaše frustracije.

LAV

Svakome je potreban lični prostor. Umesto što gušite partnera bolje negde izađite sa prijateljima. Nema razloga da svaki trenutak dana provodite zajedno!

KUĆA SA PLACEM U SRBIJI 4.000 EVRA: Vikendice nikada nisu bile jeftinije

DEVICA

Niste sigurni u svoje sposobnosti da se izborite sa poslovnim obavezama. Ne odustajte pre nego što pokušate. Vikend iskoristite za “punjenje baterija”.

VAGA

Velika svađa sa partnerom lako može da eskalira u nešto što niste želeli. Razgovorom se sve rešava.

ŠKORPIJA

Pokušavate da privučete nečiju pažnju, ali vam ne polazi za rukom. Možda bi bilo dobro da promenite taktiku. Ima i drugih “riba u moru”.

STRELAC

Konačno nalazite mir za kojim ste uvek tragali. Pored trenutnog partnera se osećate veoma dobro, ljubav koju vam pruža polako vam vraća i samopouzdanje.

JARAC

Više se krećite. Jesen vas je “učaurila” ali lepo vreme ovog vikenda je pravi trenutak da počnete da vežbate. Za početak prošetajte malo!

ZBOG OVOGA JE TUŽIO SEVERINU: Isplivala skandalozna poruka koju je pevačica poslala Milanu

VODOLIJA

Sve osobe koje upoznajete vam deluju nekako površno. Želite da se iskreno zaljubite u nekoga ko može dodirnuti vašu dušu, a ne samo telo. Strpite se još malo…

RIBE

Zadovoljni ste u vezi i uživate u vremenu koje provodite sa partnerom, samo priželjkujete da ga je više. Neradni dani pred vama su savršena prilika da se još zbližite.

(Dnevno.rs)