HOROSKOP ZA VIKEND: Jedan znak očekuje SUSRET ŽIVOTA

sveće

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Saznajte šta vam zvezde savetuju u našem vikend horoskopu.

OVAN

Nervozni ste i brzi, iritiraju vas sitnice, što utiče na odnose sa kolegama. Budite strpljivi – to će rezultirati bolji učinak na poslu. Iako ste započeli novu vezu, često se prisećate lepih trenutaka provedenih sa bivšim partnerom. Pazite da vaš sadašnji partner ne primeti da ste odsutni, posebno posle susreta koji vas očekuje ovog vikenda.

BIK

Niste zadovoljni radom na trenutnom projektu. Previše se trudite, ali vaši poslodavci nisu zadovoljni. Promenite nešto. Slobodni Bikovi kreću u intenzivnu potragu za srodnom dušom, a šanse da je pronađu su još veće ukoliko se odluče da ovaj vikend provedu u “ludom” provodu sa prijateljima.

BLIZANCI

Ukoliko se vaši poslovno-finansijski interesi ne poklapaju sa zajedničkim ciljevima, ne budite sujetni. Važno je da ostvarite kompromisno rešenje. Nema razloga za osećaj nesigurnosti koji vas navodi na prikrivanje istine. Pokušavate da ostvarite dvostruku ulogu pred voljenom osobom, ali to nije nimalo lako.

JEDNOSTAVNI SAVETI ZA ZDRAVLJE I SREĆU: 16 pravila BABA VANGE za dobar život

RAK

Ne dozvolite da vas nadređeni omalovažavaju. Držite do sebe jer ćete samo tako uspeti da zadobijete poštovanje poslodavca. Prijaće vam vikend proveden sa partnerom, veza vam je čvršća neko ikad. Rakovi samci će do ponedeljka imati prilike da upoznaju zanimljive osobe.

LAV

Pažljivije analizirajte svoju okolinu i saradnike, potrebno je da se dobro informišete o različitim poslovnim aspektima.  Neko vam daje do znanja da očekuje vaše razumevanje i veću privrženost, posebno ako se zateknete u intrigantnim situacijama. Jasno vam je da ne možete svima da udovoljite.

DEVICA

Radna nedelja bila je prepuna uzbuđenja i finansijskih uspeha. Zadovoljni ste svojim radom. Međutim, partner nije zadovoljan i želi da provede više vremena sa vama. Pokušajte da uskladite posao i privatnost, a slobodni dani su idealna prilika da mu se više posvetite.

VAGA

Početnici mogu očekivati pohvale od nadređenih i biće zadovoljni komentarima o njihovom radu. Svaka čast! Želite da stanete na put svojoj usamljenosti, ali nemate mnogo uspeha. Vage koje su u vezi očekuje vikend prepun strasti.

ŠKORPIJA

Delujete vrlo ambiciozno, pažljivo proveravate različite informacije koje utiču na kvalitet u zajedničkom poslovanju. Za vikend se potrudite da obradujete svog partnera uz prigodne manire i sa nekim neobičnim idejama. Sve može da izgleda drugačije kada se predstavi u romantičnom raspoloženju i uz emotivne tonove.

STRELAC

Imate previše obaveza, ali vam to ne smeta da dobro funkcionišete i da budete produktivni. Zadovoljni ste odnosom sa partnerom, pružate ljubav jedno drugom bez obzira što ne provodite mnogo vremena zajedno.

ŽENA U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JE MAGNET ZA MUŠKARCE: Ona bukvalno pokreće sve druge Zodijake

JARAC

Rizik ima dvostruki efekat, razmislite o mogućim posledicama. Uvek postoji i faktor iznenađenja. Nema potrebe da unosite dodatnu sumnju ili emotivnu tenziju u zajednički odnos sa bliskom osobom. Sreća vam se osmehuje, ako pravilno složite sve kockice u mozaik.

VODOLIJA

Dobra saradnja sa kolegama doneće odlične rezultate.  Nepotrebno sumnjate u osećanja svog partnera. Nemojte praviti tenziju bez potrebe. Savetujemo vam da se malo opustite i da pokušate da odstranite te crne misli što vam se, već danima, motaju po glavi. Uživajte u trenutku.

RIBE

Delujete neodlučno, jer nova situacija na poslovnoj sceni ostavlja neodređeni utisak. Teško vam je da pronađete korisno rešenje koje bi zadovoljilo zajedničke poslovne interese. Želite da ispoštujete neki zajednički dogovor, ali primećujete da partner ima drugačija interesovanja ili kao da smišlja neke tajne planove. Možda sve samo umišljate.

(Dnevno.rs)