HOROSKOP ZA VIKEND: Bik u ljubavnim problemima, Devica oprezno sa finansijama (ASTROLOGIJA)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Da li ste spremni za vikend? Saznajte šta vas sve očekuje!

OVAN

Muče vas dešavanja na poslovnom polju. Ukoliko niste u radnom odnosu, savet vam je da preskočite i ovu nedelju. Gledajte da se odmorite, pa kada prođe ova sedmica, onda se i aktivirajte. U ljubavi vam može biti prisutna napetost. Neko iz porodice vas jako sekira i zbog toga niste smireni pa ni posvećeni voljenom biću u pravom smislu te reči.

BIK

Niste u dovoljnoj meri posvećeni poslu. Dobro razmislite ovog vikenda da li ćete nešto promeniti već od početka nove radne nedelje. U ljubavi mate manjih problema. Ljubomora je jedan od najvećih razloga. Opustili ste se i radite neke stvari koje partner ne voli. Promenite to.

BLIZANCI

Na polju ljubavi ovog vikenda će biti mnogo lakše u odnosu na prethodne dane. Svakako da ste vi najviše zaslužni za to i samim tim gledajte da i dalje radite na toj komunikaciji. Ima boljitka. Ako ste slobodni, moguća je veza sa osobom koju ste upoznali na nekom putu i koja izgleda malo starije od vas, ali nema brak iza sebe.

horoskop

pixabay

RAK

Na poslu i dalje nije sjajno, ali će vam biti znatno bolje nego što je bilo u protekloj sedmici, a to ipak nešto znači. Pošto je tako, gledajte da se posvetite radnom mestu na pravi način i da verujete u cilj koji imate. Promenili ste se prema voljenom biću i to je baš lepo za videti. Samo tako nastavite i ovog vikenda vas očekuje ljubavna idila.

LAV

Ovog vikenda ćete uživati! U braku će vam biti lepo, čak toliko lepo da ćete se i sami iznenaditi zbog toga. Ako ste slobodni moguća je avantura, ali su šanse minimalne za nešto kvalitetno.

Ušli ste u jedan značajan poslovni period koji će biti ispunjen šansama i za stabilizaciju vaših trenutnih pozicija, ali i za nove dogovore i saradnje.

DEVICA

Bolje je da odložite neke zvanične situacije i da se uzdržite od finansijskih transkacija. Emotivna lagodnost koju osećate kod svog partnera podstiče vas na sumnjičavost. Ne opterećujte se ako vam je još uvek lepo.

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VAGA

Ponekad emocije mogu da navedu na pogrešno viđenje stvarnosti, ali ni previše razuma ne bi zadovoljilo sve vaše potrebe i očekivanja. Balansirajte jedno i drugo. Prijaće vam opuštenija atmosfera i relaksacija.

ŠKORPIJA

Dopadaju vam se novi emotivni izazovi, ali ne želite da rizikujete izvan poznatih pravila “igre”. Umete da se zaustavite u kritičnom trenutku. Ovog vikenda će vam posebno prijati psiho-fizička relaksacija ili šetnja i boravak u prirodi.

STRELAC

Nerazumevanje u odnosu sa voljenom osobom je prolaznog karaktera, zbližiće vas novi događaji koje niste očekivali. Uvek postoji mogućnost za neku iznenadnu radost. Čeka vas lep i uzbudljiv vikend.

Za sada ne želite da se izjašnjavate o svojim emotivnim dilemama, ali partner primećuje vašu odsutnost ili zaokupljnost drugim temama. Posvetite slobodno vreme nekim sportskim aktivnostima, prijaće vam.

VODOLIJA

Ono što vam izgleda jednostavno nije uvek i najbolje rešenje. Moraćete da se vratite na neke nedovršene situacije. Važno je da pravilno akumulirate pozitivnu energiju i da se relaksirate.

ljubav

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RIBE

U odnosu sa partnerom umete da dočarate neku “drugačiju stvarnost” ili situaciju koja više odgovara vašim potrebama. Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće vam više vitamina i tečnosti.

(Dnevno.rs)