HOROSKOP ZA SUTRA (7. avgust 2017): Devica na pragu braka, Jarac pojačava tempo, Bik osvaja (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Ovo je sutrašnji horoskop za 07.08.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao

Upućujete značajne signale, kada je vaš poslovni zalet bio u pitanju. Na neke događaje niste mogli da utičete u većoj meri, ali isto tako da se snebivate i ne preduzmete konkretne stvari.

Ljubav

Ukoliko ste zaljubljeni u jedni Devicu ili jednu Škorpiju, ne očajavajte kada su u pitanju sitni impulse koji vas nerviraju, jer su oni prilično prolaznog karaktera.

Zdravlje

Moguće su povrede.

[adsenseyu5]

BIK

Posao

Posao bi mogao mnogo brže da vam ide ukoliko se budete udružili sa određenim poslovnim partnerima. Osvajate veći deo tržišta.

Ljubav

Partnerski odnosi vam daju dodatan stimulans da budete u top emotivnoj formi. Niste od onih koji čekaju da se konkrete stvari dese, koliko se sami zalažete za tako nešto.

Zdravlje

Odlično ovaj put.

“Ni po čemu nisam osetila da ga poslednji put vidim živog” Niko se nije voleo kao Branka i Bekim, ali je ljubav dramatično okončana (FOTO)

BLIZANCI

Posao

Još uvek ste u formi, koja vam daje dosta elana za nove oslovne prilike. Imate u planu dovoljno dobar razlog da na neke detalje obratite pažnju.

Ljubav

Zaljubljeni ste i osećate da ste još pod uticajem amorove strele. Osećate da se puni života i elana.

Zdravlje

Pazite se u saobraćaju.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

RAK

Posao

Dobili ste ideju da neke detalje skockate, kada je vaš stav po pitanju novca prisutan u velikoj meri. Morate da budete spremni da sasečete troškove, koji su vam nepotrebni.

Ljubav

Pojačava se tenzija između vas i partnera. Budite opušteniji u komunikaciji i ne dozvolite da vas nešto posebno izvuče iz takta na negativan način.

Zdravlje

Potreban vam je odmor.

 [adsenseyu1]

LAV

Posao

Imate pojačan stav da su se neke stvari doslovno skockale u vašu korist. Ne morate da žalite za vremenom od ranije, ali se sugeriše da se vežba bar pozitivan stav ovaj put.

Ljubav

Želite da neke stvari na svom emotivnom segmentu zauvek ostavite iza sebe i pokušate da dovedete u red određene detalje.

Zdravlje

Psiha vam je naglašena.

https://www.dnevne.rs/drustvo/poznati-sve-vise-odlaze-na-selo-gde-zapocinju-unosan-biznis-jezda-pece-rakiju-goca-cuva-ovce

DEVICA

Posao

Na polju finansija imate dovoljno prisutan stav da ste uspeli da napravite nešto što vam zapravo daje određenu satisfakciju.

Ljubav

Osećate da ste u jakoj ljubavnoj vezi i da se neki detalji apsolutno dobro uklapaju u vaš emotivni segment. Možda planirate da uđete u brak.

Zdravlje

Odlično se osećate.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

VAGA

Posao

Još se oseća određena doza straha i zebnje za onim što vam se sprema da ostvarite u toku aktivnosti, koje vam se pružaju kao nezaobilazna solucija u kojoj možete da budete spokojni.

Ljubav

Sa osobom za koju možete reći da osećate određenu bliskost, može da se kaže da ste na odličnom putu ka jakoj ljubavnoj vezi.

Zdravlje

Nemate tegobe, danas.

[adsenseyu4]

ŠKORPIJA

Posao

Ukoliko ste od onih koji su rođeni u trećoj dekadi vašeg znaka, možete osetiti određene vibracije na polju finansija i da pokušate da nađete izlaz iz trenutne situacije.

Ljubav

Isuviše ste gordi da vam se nešto posebno lepo desi. Moraćete da mislite na svoje ponašanje koje proizvodi dosta loš stav kod osoba suprotnog pola.

Zdravlje

Pojačan strah od neuspeha.

 

STRELAC

Posao

Pokušavate da doprete do boljeg poslovnog aranžmana, ali u tome uspevate do pola. Nije loša ideja da se ovaj put nešto konkretno i desi povodom promene na koju ste već duže vreme čekali.

Ljubav

Ukoliko ste od onih koji nemaju loše mišljnje o okruženju vi radije provodite vreme sa nekim ljudima koje ste nedavno upoznali. Donosite pravilnu odluku.

Zdravlje

Nemate loš imunitet.

https://www.dnevne.rs/zanimljivosti/nemoj-ziveti-u-zabludi-on-sa-tobom-samo-ubija-vreme-3-pouzdana-znaka-da-mu-se-ne-svidjas-i-da-se-nikad-nece-zaljubiti-u-tebe

JARAC

Posao

Pojačavate tempo rada i u tome uživate do neke mere. Morate da budete dovoljno otvoreni, kada su u pitanju loše okruženje. Neke detalje samo vi možete da promenite.

Ljubav

U skladu ste sa sobom i imate odlične ideje, kada su u pitanju zajednički život u dvoje. Želite nešto konkretno na svom emotivnom segmentu.

Zdravlje

Odlično.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

Posao

Pokušavate da se otvoreno postavite i ne gajite iluzije, kada su u pitanju određene poslovne ponude na polju inostranstva. Želite konkretne stvari.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni bićete dovoljno otvoreni za nekoga, ukoliko budete bili spremni na večernji izlazak. Jedan Bik bi mogao da vas nasmeje.

Zdravlje

Digestivni problemi.

znak

Foto: Dnevne.rs /pixabay

RIBE

Posao

Veću zaradu možete da očekujete za neko vreme. Ne otežavajte sebi stvari, ukoliko se budete premišljali i pravili kompromise. Budite decidniji u svojim odlukama.

Ljubav

Bićete spremni da uđete u tajnu ljubavnu avanturu i nećete odustati od jedne Device. Smatrate da ste u društvu ove osobe, posebno otvoreni.

Zdravlje

Nesanica.

 [adsenseyu5]

(Dnevne.rs /besnopile.rs /Izvor: luftika.rs)

[adsenseyu2]