HOROSKOP ZA SUTRA (6. jun 2019.): Budite otvoreni za nove prilike! (ASTROLOGIJA)

zena

pixabay

Bikove očekuje zanimljiv dan, Lav nema dovoljno strpljenja, Jarac ima nesuglasice sa saradnicima

OVAN

Moguće je da ćete imati uspeha na polju posla, pogotovo ako planirate da pokrenete neki nov projekat. Uskoro ćete povući važan korak i razgovarati sa voljenom osobom o zajedničkoj budućnosti. Skloni ste stresu.

BIK

Očekuje vas zanimljiv dan tokom kojeg ćete na poslovnom polju imati priliku da naučite nešto sasvim novo. Možete da računate na poboljšanje komunikacije između vas i voljene osobe. Skloni ste alergijama.

BLIZANCI

Najbolje bi bilo da pustire da neki ljudi iz vašeg poslovnog okruženja pokažu svoje pravo lice. Moguće je da vam se ponavljaju neke situacije sa partnerom i da ne možete više da tolerišete stare greške iznova. Ukočenost.

laptop

pixabay

RAK

Možete da očekujete uspeh kada je u pitanju posao. Pred vama je dobar period u kojem ćete uspeti da se dokažete. Potrebno je da napravite kompromis u odnosu sa partnerom ako želite da budete srećni. Moguć je pad energije.

 

LAV

Nemate dovoljno strpljenja i to može da vam poremeti planove i koncepciju na poslovnom polju. Pokušajte da razgovarate sa voljenom osobom o vašim potrebama kako bi vas bolje razumela na ovom polju. Osetljiv urinarni trakt.

DEVICA

Možete da očekujete da ćete dobiti dobre vesti i da ćete boti zadovoljni ishodom obavljenog posla. Uživate u romantičnoj atmosferi sa osobom koju volite. Možete da očekujete pozitivan tok događaja. Hormonalne smetnje.

 

VAGA

Dolazite do mogućnosti da pokažete svoje umeće i svoje talente. Možete da očekujete povoljan period za posao. Sa voljenom osobom se lepo slažete i zadovoljni ste time kako teče vaš odnos. Potrebna vam je fizička aktivnost.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

ŠKORPIJA

Mogući su neočekivani troškovi kao i neki manji problemi na polju finansija. Niste sasvim zadovoljni odnosom koji postoji između vas i voljene osobe i razmišljate o ozbiljnijim promenama. Problemi sa urogenitalnim traktom.

 

STRELAC

Možete da očekujete pozitivan dan za razrešenje poslovnih problema iz prošlosti. Rešili ste da uđete u ozbiljnu vezu i da date priliku novoj osobi u vašem životu. Spremni ste na još jedan rizik u ljubavi. Problemi sa nervozom.

JARAC

Niste uspeli da ispunite svoja obećanja i nije vam lako da rešite sve nesuglasice koje imate sa saradnicima. Ponekad imate utisak da se stvari odvijaju preterano usporeno za vaš ukus. Povedite računa o holesterolu.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

VODOLIJA

Očekuje vas prilično dobar dan u kojem možete da očekujete mirnu situaciju na polju posla. Dopadaju vam se sve mane i vrline koje vidite kod vašeg partnera. Moguće su respiratorne infekcije i problemi sa sinusima.

 

RIBE

Možete da očekujete pozitivnu priliku za promenu radnog mesta. Okolnosti u kojima se nalazite vam idu u prilog. Očekuje vas novo poznanstvo koje bi moglo da vodi do ozbiljne veze. Spremni ste za nove promene. Problemi sa stomakom.

     

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)