HOROSKOP ZA 5. decembar 2018. (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Devica planira brak, Ovan bi da spava, Bik očekuje veću platu, Lav ima dobar dan, Vaga očekuje bolji posao

OVAN

Moguće je da je vaša stabilnost na poslovnom planu trenutno ugrožena i da se ne osećate dobro zbog toga. Imate dobar odnos sa voljenom osobom, zadovoljni ste vašom vezom. Prijalo bi vam više sna. Nađite vreme za odmor.

BIK

Moguće je da ćete dobiti ponudu za dodatni posao. Pred vama je povoljna mogućnost da vam se zarada poveća. Dobro se osećate pored svog partnera koji vam pruža maksimalnu ljubav i podršku. Izbegavajte masnu hranu.

 

BLIZANCI

Očekuje vas veoma pozitivan dan tokom kojeg na poslovnom planu možete da ostvarite neki manji napredak. Možete da uživate u lepim zajedničkim trenucima sa osobom koja vam se dopada. Redovnije jedite.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

BLIZANCI

Očekuje vas veoma pozitivan dan tokom kojeg na poslovnom planu možete da ostvarite neki manji napredak. Možete da uživate u lepim zajedničkim trenucima sa osobom koja vam se dopada. Redovnije jedite.

 

RAK

Pred vama je dan u kom ćete imati nove poslovne probleme i komplikacije. Očekuje vas faza koja donosi manje stresove. Važno vam je da zadržite bliskost koju ste imali sa voljenom osobom. Pijte više tečnosti.

 

LAV

Možete da očekujete potvrdu oko pokretanja posla koji ste planirali. Pred vama je generalno pozitivan dan. Očekuje vas pokretanje nove komunikacije sa osobom koju do sada niste primećivali. Čuvajte se infekcija i prehlada.

 

DEVICA

Neophodno je da se neke stvari menjaju ako želite da na poslovnom planu ostvarite bilo kakav napredak. Moguće je da planirate brak sa osobom sa kojom ste sada u vezi. Posetite stomatologa radi redovne kontrole.

 

VAGA

Možete da se nadate lepim vestima na ovom planu. Pred vama je šansa da pređete na neko bolje radno mesto. Veoma ste posvećeni voljenoj osobi i važno vam je da pokažete svima kako je vaša ljubav jaka. Potrebno vam je više aktivnosti.

vreme

pixabay

ŠKORPIJA

Ambiciozni ste i važno vam je da ostvarite sve ciljeve koje ste sebi zacrtali. Daćete sve od sebe kako bi napravili finansijski pomak. Potrebno je da budete otvoreniji u kontaktu sa osobom koja vam se sviđa. Hronične tegobe.

 

STRELAC

Poradite na strpljenju jer ako budete bili preterano skloni afektu, možete imati veće probleme nego što je potrebno. Prema voljenoj osobi ste često jako tvrdoglavi iako niste uvek svesni tog svog stava. Dobro se osećate.

 

JARAC

Današnji dan vam protiče mirno i nemate previše obaveza. Možete da očekujete generalno dobro poslovno stanje. Moguće je da vam se ukazuje prilika za obnovu kontakta sa osobom koju još niste preboleli. Krvni pritisak varira.

VODOLIJA

Moguće je da su vam se pojavili neki poslovni problemi i da vam je potrebna nečija pomoć da ih rešite. Nadate se pomirenju sa osobom do koje vam je stalo iako vam ona nije pokazala neke interesovanje. Grudni koš je osetljiv.

 

RIBE

Pred vama je dan u kom ćete se pre svega baviti organizacijom novih poslova. Možete da očekujete da ćete biti veoma zauzeti. Moguće je da maštate o susretu sa osobom koja vam se dopada. Mogući su problemi sa stomakom.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)