HOROSKOP ZA SUTRA (4. septembar 2017 ): Ponedeljak, Mesec u znaku Vodolije, očekujte iznenađenja i nepredvidivosti (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Stres malo povišen, gledajte da ne ulazite u rasprave i sukobe, na provokacije bilo koje vrste reagujte tako što ćete pustiti da uđu na jedno, a izađu na drugo uvo, piše današnji dnevni horoskop.

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO

Neko vas navodi na pogrešan izbor poslovne teme. Postoje stvari koje činite u tajnosti i to se loše odražava na vašu koncentraciju. Ne možete zavaravati saradnike pričom koja imponuje vašoj sujeti i zanemariti nečiju oštroumnost.

LJUBAV

Delujete uznemireno. Zatražite nečije razumevanje ili oproštaj i izbegavajte emotivno rivalstvo. Potrudite se što bolje da kontrolišite svoje impulse.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

[adsenseyu5]

Dnevni horoskop – BIK

POSAO

Pohvale koje dobijate od saradnika deluju podsticajno i obavezujuće. Pokušavate da uskladite različite poslovne obaveze, ali ne možete da ispunite sve zahteve. Potrebna vam je bolja selekcija u poslovnim kontaktima.

LJUBAV

Posvetite dovoljno pažnje jednoj bliskoj osobi. Nema razloga da trpite neki emotivni poraz i da se zavaravate lažnim nadama. Sve će biti lakše kada se suočite sa istinom.

ZDRAVLJE

Ojačate imunitet unošenjem svežeg voća i povrća.

TEŽAK ŽIVOT DEČAKA IZ BEOGRADA: Majka ga prebila i izbacila iz kuće, sada je kod oca, ali su tek sada krenuli PAKLENI problemi!

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO

Važno je da opravdate svoj poslovni ugled u susretu sa saradnicima. Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali ne možete imati ubedljivo opravdanje ili izgovor. Podstičite kod sebe veću odgovornost.

LJUBAV

U porodičnom životu pokažite da imate dovoljno poverenja u nečije dobre namere. Svima je potrebna emotivna podrška i podsticaj. Ostanite u poznatom i bliskom okruženju.

ZDRAVLJE

Zdravlje stabilno…

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Dnevni horoskop – Rak

POSAO

Zaključujete da okolina nema dovoljno razumevanja za vaša osnovna interesovanja. Budite dovoljno strpljivi jer nema razloga da rasuđujete na osnovu prvog utiska. Sačekajte da vam neko zvanično saopšti svoju odluku o saradnji.

LJUBAV

Ne možete lako da dešifrujete nečiju poruku i emotivne namere. Iznenađenja su moguća u različitim pravcima. Ako nešto ne probate, nećete ni znati da li
je dobro ili ne.

ZDRAVLJE

Niste u formi.

[adsenseyu1]

Dnevni horoskop – Lav

POSAO

Potrebno je da se dogovorite sa saradnicima oko uvažavanja različitih poslovnih interesovanja.Upotrebite svoje diplomatske manire. Potrudite se da ispoštujete svoj deo obaveza i nemojte zanemariti nečiju kritizersku narav.

LJUBAV

Priželjkuje emotivno zbližavanje, ali postoje komplikacije koje vas dodatno usporavaju. Važno je da imate dobru ideju i jaku volju kojom izražavate svoje dobre namere.

ZDRAVLJE

Zdravlje osetljivo.

astro

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Dnevni horoskop – Devica

POSAO

Povoljnu priliku na poslovnoj sceni najčešće procenjujete na osnovu njene praktične primene ili moguće upotrebne vrednosti. Interesuju vas konkretni rezultati, a ne nečija priča ili velika obećanja bez pokrića. Budite uporni u svojim namerama.

LJUBAV

U susretu sa voljenom osobom, uz svo uvažavanje razuma, treba da pratite i svoj unutrašnji glas ili impuls. Ljubav ume da prevazilazi sve okvire logičnog rasudjivanja.

ZDRAVLJE

Pripazite na svoje zdravlje…

DOSADILO MU VIŠE: Evo šta je Željko Šašić rekao povodom Lukasovog navodnog napada na Sonju!

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO

Imate loš predosećaj u iščekivanju na nečiji odgovor ili na završni rasplet događaja na poslovnoj sceni. Izbegavajte sumnjive ponude i poslovne pregovore sa nepoznatim osobama. Nema potrebe da rizikujete u bilo kom pogledu.

LJUBAV

Postoji osoba koja iskreno brine o vašim emotivnim potrebama. Planirajte susret ili romantičnu zabavu u dvoje. Prijaće vam nečija bliskost i intimna atmosfera.

ZDRAVLJE

Unosite više vitamina.

 

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO

Ideja ili rešenje koji ste odabrali predstavljaju dobar poslovni izbor. Potrebno je da se angažujete na različitim stranama i da dokažete svoje praktične sposobnosti na delu.

LJUBAV
Raduju vas promene u privatnom životu. Partner u vama podstiče tople emocije koje vam nedostaju. Emotivna bliskost je stanje koje vam ponovo vraća u unutrašnju ravnotežu i skladnije odnose sa bližom okolinom.

ZDRAVLJE

Zdravlje dobro.

[adsenseyu4]

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO

Neko osporava vaše ideje. Nemojte dozvoliti da se trenutna situacija loše odražava na vašu koncentraciju. Potrebna vam je pozitivna orijentacija i bolji smisao za poslovnim pregovaranjem.

LJUBAV

Ponekad suviše impulsivno izražavate svoje negodovanje pred voljenom osobom. Nedostaju vam taktičnost i strpljenje. Iskrenosti je poželjna, ali morate je pravilno dozirati.

ZDRAVLJE

Oscilacije u raspoloženju postaju sve češća pojava…

 

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO

Delujete zabrinuto, jer okolina nema dovoljno sluha da prihvati vaše ideje. Zbog različitih poslovnih interesovanja i pravila koja nameće jedna uticajna osoba, morate da prihvatite kompromisno rešenje.

LJUBAV

U odnosu sa voljenom osobom izbegavajte novu raspravu. Preterujete u svojim zamerkama, nije sve onako kao što vam se čini. Napravite emotivnu distancu.

ZDRAVLJE

Budite umereniji u hrani i piću.

ZNAČENJE IMENA TARA KOJE JE NOVAK DAO ĆERKI: Ne povezujte ga s planinom ni rekom, ovo je pravo tumačenje!

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO

Neko u vama podstiče radoznalost duha i želju za novim saznanjem. Prihvatite korisnu ideju koja proširuje vaše poslovne mogućnosti. Važno je da sačuvate dobar odnos sa saradnicima na različitim stranama.

LJUBAV

Umete da osvojite nečije simpatije i nemojte dozvoliti da vam nedostaje maštovitost ili inspiracija onda kada je to najpotrebnije. Partner vas pažljivo posmatra.

ZDRAVLJE

Više se odmarajte.

astro

Foto:Dnevne.rs/Pixabay

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO

Nema potrebe da tražite novu olakšicu ili zaobilazno rešenje. Posao koji vas zamara treba završiti u najkraćem roku i bez nadmudrivanja u dijalogu sa saradnicima. Uvek postoji dobro rešenje.

LJUBAV

Imate utisak da partner po smišljenom scenariju prikriva istinu i to dodatno utiče na vaše neraspoloženje. Ipak, svako zagovara stil koji najbolje poznaje. Usmerite svoju pažnju na neke prijatne događaje.

ZDRAVLJE

Niste svesni trenutnog stanja, pa zapadate u depresiju.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /besnopile.rs /Izvor: današnji dnevni horoskop)

[adsenseyu2]