HOROSKOP ZA SUTRA (28. oktobar 2019.): Danas je dan bez problema! (ASTROLOGIJA)

mesec

pixabay

Strelac osetljiv, Bik doživljava uzbuđenje, Lav ima lošu probavu, Vodolija motivisana za posao

OVAN

Pokušavate da dođete do nekih poslovnih promena ali vam za sada to ne polazi za rukom. Moguće je da imate tremu pre susreta sa osobom do koje vam je stalo. Prati vas iscrpljenost. Odvojite više vremena za odmor.

BIK

Možete da se oslonite na pomoć svojih saradnika. Današnji dan vam je jako povoljan za polje posla. Ako ste slobodni, možete da očekujete novo poznanstvo koje će u vaš život uneti uzbuđenje. Problemi sa cirkulacijom.

 

BLIZANCI

Moguće je da niste dobili podršku koju ste očekivali i da morate da menjate planove vezane za posao. Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo na ljubavnom planu. Pred vama je faza koja je povoljna. Problemi sa zglobovima.

pikado

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

Moguće je da ćete imati neke manje nesporazume sa nadređenima. Potrudite se da ne pravite prevelike komplikacije na poslu. Upoznajete zanimljivu osobu koja vam pokazuje svoje interesovanje. Problemi sa alergijama.

 

LAV

Nemojte da očekujete previše jer vam današnji dan nije preterano povoljan. Pustite da stvari idu prirodnim tokom. Moguće je da se ne slažete baš najbolje sa osobom do koje vam je stalo. Loša probava je naglašena.

DEVICA

Iako ste imali neke veće troškove, uspeli ste da izbalansirate sve. Ponosni ste na postignuća koja ste ostvarili. Često mislite na osobu do koje vam je stalo i sa kojom imate jako dobar odnos. Smanjite unos alkohola.

 

VAGA

Ishod situacije na poslu zavisi i od stava koji sami budete zauzeli. Potrudite se da se postavite zrelo i odgovorno. Dobro se osećate pored voljene osobe. Očekuje vas faza u kojoj će vaša veza napredovati. Manji pad energije.

horoskop

pixabay

ŠKORPIJA

Možete da očekujete veoma pozitivan ishod događaja. Poslovi vam idu od ruke i zadovoljni ste. Očekuje vas uzbudljiva situacija sa osobom koju volite. Zbližićete se i pokazati jedno drugome osećanja. Bavite se sportom..

 

STRELAC

Očekuje vas povoljan dan za početak novog posla, nove saranje ili bilo čega sličnog. Dobijate pažnju od udvarača koji vas je zainteresovao. Moguće je da ste konačno spremni da uđete u novu vezu. Stomak vam je osetljiv.

JARAC

Možete da računate na stabilnu situaciju kada je u pitanju posao. Sve će vam ići od ruke. Dan je bez problema. Lako pokazujete svoja osećanja i dobro se slažete sa bračnim partnerom. Odlično stanje vas očekuje.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Bićete pozitivno raspoloženi i motivisani za posao. Maksimalno ste posvećeni važnim obavezama. Verujete osobi koju ste izabrali i smatrate da vas očekuje svetla zajednička budućnost. Odlično zdravlje.

 

RIBE

Ukoliko želite promene na poslovnom planu, biće potrebno da se potrudite oko njih. Na prvom mestu vam je da se odnos sa voljenom osobom stabilizuje. Želite polako da idete ka braku i stabilnosti. Nizak pritisak.

     

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)