HOROSKOP ZA 28. februar 2019. (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovan pred raskidom, Blizanci opterećeni poslom, Lavu se sve komplikuje, Škorpija rasterećena, Jarac zavodi

OVAN

Nervoza koja dolazi iz vašeg poslovnog okruženja utiče i na vas lično. Moguće je da razmišljate o promeni posla. Očekuje vas period u kom ćete razmišljati o prekidu neke emotivne veze u ste nezadovoljni. Povedite računa o nervima.

BIK

Mogući su problemi koji se vezuju za nesuglasice sa saradnicima. Vi ste tvrdoglavi i ne želite da popustite prvi. Želite neko vreme da se zabavljate i da uživate u svojoj slobodi. Niste spremni da uđete u vezu. Odlično zdravlje.

 

BLIZANCI

Moguće je da ćete imati promene na polju posla koje dolaze neočekivano. Pred vama je napet period. Pred vama je dan u kojem nećete biti preterano raspoloženi za nova ljubavna dešavanja jer ste opterećeni poslom. Posetite zubara.

 

RAK

Možete da očekujete iznenadnu ponudu koja bi mogla značajno da utiče na vaše polje zarade. Pred vama je uzbudljiva veza sa osobom koja vas magnetski privlači. Možete da očekujete zanimljiv dan. Zdravlje vam je dobro.

MUŽ ME PROBUDIO USRED NOĆI SA SUZAMA U OČIMA, A IMAO JE SAMO JEDAN ZAHTEV: Imam samo 31. godinu, da li je OVO normalno?

LAV

Možete da očekujete da ćete imati promenljiv odnos sa poslovnim saradnicima. Pred vama je period komplikacija. Voljena osoba se prema vama ne ponaša onako kako biste želeli i očekuje vas napetost. Problemi sa bešikom.

 

DEVICA

Možete da očekujete otvoren konflikt u poslovnom okruženju. Dobro znate ko su vaši neprijatelji. Nova poznanstva su pred vama i biće vam prilično interesantno. Ljubav vam kreće na bolje. Dobro se osećate.

 

VAGA

Poslovna situacija nije onakva kakvu ste želeli. Očekuje vas neko razočarenje. Želite da menjate radno mesto. Možete da se nadate stabilnom odnosu sa voljenom osobom. Vaš brak vam je sigurno utočište. Proverite krvnu sliku.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete pozitivna poslovna rešenja i rasterećenje na ovom polju danas. Novo emotivno poznanstvo vas očekuje. Možete da se nadate pozitivnim preokretima. Bavite se sportom i pazite na svoju kondiciju.

 

STRELAC

Možete da očekujete promene sa saradnicima. Pred vama je faza u kojoj će biti dosta novih projekata. Ukoliko planirate putovanje, mogli bist da ostvarite zanimljivo novo ljubavno poznanstvo. Mogući su problemi sa probavom.

 

JARAC

Posao vam ide sve bolje i bolje. Pred vama je odlična mogućnost za zaradu i stabilizaciju na ovom polju. Nije vam problem da otvoreno pokažete osećanja i da zavedete simpatiju. Manji problemi sa grlom i sinusima.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Možete da očekujete manji sukob sa nadređenima koji smatraju da niste dovoljno angažovani na poslu. Partner nije zadovoljan vašom vezom, ali vi kao da to ne primećujete. Manji problemi sa nesanicom i nervozom su mogući kod vas.

RIBE

Konačno ste pokrenuli posao koji ste dugo planirali i sada očekujete veliko poboljšanje na ovom polju. Sa partnerom dolazite do neke monotonije koja vam za divno čudo prija. Osećaj sigurnosti vas opušta. Osećate se sasvim dobro.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)