HOROSKOP ZA SUTRA (28. AVGUST): Ribe, potrebna vam je bar promena frizure! Rakovi, uzmite odmor, ili neki slobodan dan!

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Brojni problemi su sada iza vas. Uspeli ste da prevaziđete prepreke koje su vas ograničavale u prošlosti. Nalazite ljubav i razumevanje u okviru svog doma. Uživate u lepim odnosima sa voljenom osobom. Grudni koš je osetljiv, povedite računa.

[adsenseyu6] BIKPovoljan dan vas očekuje. Obaveze koje imate završavate u prolazu, bez većih stresova i trzavica. Otvoreno pokazujete svoje emocije prema voljenoj osobi. Očekuje vas veoma prijatna atmosfera u zajedničkom društvu. Odično se osećate danas!

BLIZANCI

Očekuje vas uplata novca na koji ste računali. Bićete zadovoljni ishodom. Tražite partnera pored kojeg ćete imati mir, stabilnost i iskrene emocije. Možete da računate na poznanstvo sa Rakom. Mogući su manji problemi sa zubima.

RAK

Imate priliku da uzmete slobodan dan i treba da je iskoristite. Na poslu nećete propustiti ništa, a odmor će vam značiti. Skloni ste prenaglašenim emotivnim reakcijama. Možete briznuti u plač zbog bilo kakve sitnice. Muči vas nizak pritisak.

LAV

Očekuje vas dan u kom ćete imati nešto sporiji tempo i manje obaveza nego inače. Možete se konačno opustiti. Zamišljeni ste i okrenuti maštanju o emocijama. U realnosti ipak nije baš sve tako bajno. Potrebno je da se rešite hroničnog umora.

DEVICA

Potrebna vam je podrška sa strane ali nemate utisak da ćete je dobiti. Potrudite se da veći deo posla ipak obavite sami. Dopada vam se osoba rođena u znaku Raka koja je na vas ostavila veoma poseban utisak. Nemate zdravstvenih problema.

VAGA

Možete da očekujete izvesne promene u poslovnom okruženju. Dolazite do mogućnosti za napredak. Vaša veza izgleda idealno u očima javnosti ali vi u dubini svoje duše znate da ne funkcioniše sve baš kako treba. Potrebna vam je relaksacija.

ŠKORPIJA

Dolazi vam povoljna prilika da se pozabavite stvarima koje ste ostavili za kasnije. Solidan dan. Zanimljiva avantura se pretvara u nešto malo više od toga. Počeli ste da gajite emocije prema osobi sa kojom ste imali samo neobaveznu priču. Dobro se osećate.

STRELAC

Možete da očekujete veliki broj obaveza iako je vikend. Potrudićete se da sve obavite maksimalno kvalitetno i korektno. Trenutno ste emotivno neusaglašeni sami sa sobom. Imate potrebu da izađete iz kolotečine, a ne znate kako. Pad imuniteta.

[adsenseyu1]

JARAC

Dobra strana vašeg posla je ta što imate nedelju slobodnu. Možete da organizujete svoje vreme onako kako vama odgovara. Maksimalno ste posvećeni svom partneru pored kog nalazite sve ono što vam je potrebno da buste bili srećni. Zaštite svoju kožu od UV zračenja.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

VODOLIJA

Stabilna situacija na ovom polju. Nemate razloga za bigu. Svoje vreme ste organizovali na najbolji mogući način. Tajne veze vam nisu strane. Ipak, ne osećate da biste u budućnosti trebali da nastavite sa tim. Problemi vezano za krvotok.

[adsenseyu1]

RIBE

Sve obaveze koje imate veoma lako možete završiti. Ostaće vam dosta slobodnog vremena za privatne aktivnosti. Ukoliko ste kojim slučajem slobodni, očekuje vas novo ljubavno poznanstvo koje bi moglo biti značajno. Razmišljate o promeni fizičkog izgleda.

(Dnevne.rs /IZvor: Ruža Ružanović, Telegraf, astrousluge.com)

[adsenseyu2]