HOROSKOP ZA SUTRA (28. april 2018. ): Vagu iritira partner, poslovna prilika za Škorpiju, Strelac ne sme da propusti priliku (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Ovo je sutrašnji horoskop za 28.04.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao

Vaše zalaganje na polju posla može da vam donese mnogo bolju satisfakciju za neko vreme. Budite požrtvovani i ne pokušavajte da se opuštate usled nečijih kritika. Ne morate da se oslanjate na saradnike.

Ljubav 

Imali ste mnogo toga da kažete partneru ovaj put, ali ste naišli na zid i odbijanje koje vam pričinjava nezadovoljstvo.

Zdravlje 

Solidno

BIK

Posao

Finansije su vam danas loše postavljene. Aspekti vam poručuju mnogo bolji tretman za neko vreme. Trenutno se ne savetuje veće investiranje u projekat, koji vam donosi mnogo više satisfakcije iz vaše tačke gledišta.

Ljubav

Morate da se prilagođavate partneru koji je pomalo tvrdoglav. Niste sami i to vam je najvažnije u ovom trenutku.

Zdravlje

 

Opuštajte se danas.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP od 30. APRILA do 6. MAJA 2018: Unapređenje za Blizance, Škorpija uživa u ljubavi, Rak pleni svojom duhovitošću (ASTROLOGIJA

BLIZANCI

Posao

Nemate puno vremena da rešite mnogo toga ovaj put ali imate stav koji vas vodi do mnogo bolje poslovne aktivnosti koju ćete sprovoditi u narednom periodu. Vodolija vam je na usluzi jer ima osećaj za vaše probleme.

Ljubav

Ono što ste trenutno zamislili može da vam se u neku ruku i ostvari. Pokušavate mnogo toga da rešite i ne morate da se ustručavate da tražite i nešto više od partnera.

Zdravlje

Pluća su vam loša strana.

 

RAK

Posao

Niste morali da pristajete na kompromis, kada je u pitanju molba prijatelja da uradite dodatni deo posla. Nade koje ste imali da ćete mnogo toga završiti su ovaj put pale u vodu.

Ljubav

Pomalo vas mrači partnerov stav, kada je emotivni život u pitanju.

Niste spremni na promenu koja se inicira, jer aspekti poručuju dodatno prilagođavanje ovaj put.

Zdravlje

Mogući problem sa jetrom.

LAV

Posao

Možda trenutno ne uviđate u kom pravcu vas vodi put kojim ste krenuli. Pokušajte da se udružite sa jednim Jarcem kada su u pitanju plasmani, koje ćete očekivati za naredni period.

Ljubav

Kada su u pitanju emocije nije vam loš dan. Jedna Devica vas intrigira. Sledi vam prijatno opuštanje.

Zdravlje

Srčana aritmija.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

DEVICA

Posao

Ukoliko ste pod trenutnim pritiskom ne očajavajte, jer vam sledi bolji period kada možete očekivati mnogo bolje radno mesto koje traži dozu kreativnosti. Saradnja sa Vagom je danas uspešna.

Ljubav

Niste sami trenutno i to je vaše najveće zadovoljstvo. Imate šta da ponudite paru pored sebe u svakom slučaju.

Zdravlje 

Oprez hroničnim bolesnicima.

VAGA

Posao 

Aspekti koje trenutno imate govore o poslovnoj satisfakciji na duže staze. Možete imati po koji izazov kada su novi segment u pitanju jer uviđete da možete mnogo toga postići na nekom drugom random okruženju.

Ljubav 

Partner vas pomalo iritira i ne želi da vas podrži. Pokušaj da se oslobodite pritiska, koji osećate je trenutno neuspešan.

Zdravlje 

Nemate danas veći problema.

VODITELJKA NINA RADULOVIĆ JE OSTAVILA FILIPA KRAJINOVIĆA: Pogledajte kako je na to ODGOVORIO teniser! (FOTO)

ŠKORPIJA

Posao 

Vaš uspeh zavisi od nekoliko faktora. Morate biti spremni na novi izazov, jer nije sve u novcu na koji mislite. Bićete podstaknuti novim idejama, koje vam donose odličnu poslovnu priliku.

Ljubav 

Osećate se odlično pored partnera koji vam je najveća podrška. Pokušajte da budete otvoreniji za nove izazove jer vam sledi opuštanje.

Zdravlje 

Vrtoglavica.

STRELAC

Posao

Sposobnosti koje vi imate malo ko ih posedje. Bićete kandidat za viši status. Niste se možda još spremili za ovakav izazov. Važno je da ne propustite priliku, koja vam se nudi. Možete očekivati više novca ovaj put.

Ljubav

Pokušavate da se pokažete u najboljem svetlu pred osobama suprotnog pola. Možda nemate toliko sreće ovaj put, ali ne brinite. Planete vam obećavaju dobar provod.

Zdravlje

Pazite se u saobraćaju.

ŠTA SE KRILO IZA OSMEHA? Psihijatri kažu da su OVO ZNACI UPOZORENJA

JARAC

Posao

Kada je vaša karijera u pitanju, imaćete ključne zadatke, koji će vam doneti više profita. Vaša vrlina je u tome što ste istrajni u svojim namerama bez obzira na prepreke koje ćete imati.

Ljubav

Danas vam emocije ne trebaju u većoj meri. Imate dosta obaveza na poslovnom planu da ne stižete da se opustite.

Zdravlje

Imate povišenu temperaturu.

TR

Foto: Dnevne.rs /pixabay

VODOLIJA

Posao

Ukoliko ste IT stručnjak ne očajavajte ukoliko niste zaposleni. Oni koji traže novo poslovno okruženje, danas mogu biti mnogo više u toj priči. Sledi vam prijatno iznenađenje. Pomoć od prijatelja vam je na usluzi.

Ljubav

Ljubavni problem na pomolu. Vaša simpatija je sa drugom osobom i ne možete da oprostite sebi loš izbor, ovaj put.

Zdravlje

Problem u donjem stomaku.

RIBE

Posao

Poslovni aranžmani su nešto što ste već odavno priželjkivali. Umorili ste se od silnih obaveza, koje su podsticali vašu rutinu. Vreme je za veće promene ovaj put. Nadređeni žele vaš uspeh. Oslonite se na neke ljude iz vašeg departmana.

Ljubav

Ukoliko ste u braku nemate nameru da očajavate, ukoliko uvidite da partner ne obraća pažnju na vas. Možete se osećati spokojno, ukoliko se bavite svojim temama.

Zdravlje

Stres

(Dnevne.rs /Iris Tadic, Luftika.rs)