HOROSKOP ZA SUTRA (27. april 2019.): Škorpije očekuje dan pun promena! (ASTROLOGIJA)

horoskop

pixabay

Srećan dan za Ovna, Biku će prijati neki vid rekreacije, pred Jarcem problematičan period.

OVAN

Ukoliko ste čekali na promene na ovom polju danas je vaš srećan! Dolazi do izmena kojima ste se nadali! Pred vama je povoljan dan u kojem možete da očkujete nova dešavanja kada je u pitanju ljubav. Posetite zubara.

BIK

Očekuje vas prilika da dođete do poboljšanja situacije na ovom planu. Nove šanse za posao će vam se ukazati. Dopada vam se osoba koja je na neki način povezana sa vašim poslom. Prijaće vam neki vid rekreacije!

 

BLIZANCI

Bićete zadovoljni novim dešavanjima na polju posla koja će dovesti do vašeg napredovanja. Ukoliko ste imali neke probleme sa voljenom osobom, tokom današnjeg dana ćete uspeti da ih rešite. Stvarajte zdravije navike.

KOMPLETAN KINESKI HOROSKOP ZA MAJ 2019. : Vatrena Zmija diže prašinu kada se najmanje nadamo! (ASTROLOGIJA)

RAK

Očekuje vas povoljna atmosfera na ovom polju. Imaćete mogućnost da organizujete poslove onako kako vama odgovara. Ljubavna situacija je promenljiva, ni sami niste sigurni na čemu ste sa partnerom. Ne očekuju vas problemi.

 

LAV

Moguće je da niste ostvarili ono što ste želeli na ovom polju i da vam to u velikoj meri stvara kočnicu i pritisak. Voljena osoba ima potrebu da vam se posveti, da vam ugodi i da vam pokaže osećanja. Problemi sa bubrezima.

DEVICA

Imaćete mnogo obaveza pa je važno da na vreme počnete sa radom i da ne izbegavate neke poslove. Moguće je da nemate dovoljno vremena da se posvetite partneru što na neki način pravi distancu. Povećajte unos vitamina.

 

VAGA

Nije preporučljivo da ulazite u sukobe na ovom planu. Pred vama je period koji može da bude na neki način rizičan za poslovno polje. Ukoliko ste slobodni pred vama je mogućnost da upoznate buduću ljubav. Mogući problemi sa srcem.

horoskop

pixabay

ŠKORPIJA

Potrebno vam je mnogo vremena da biste mogli da ostvarite sve ono što želite na ovom polju. Dobro se osećate pored partnera i lepo vam je kada ste zajedno. Očekuje vas dan pun promena. Bolovi u stomaku i nadutost.

STRELAC

Odlično ste raspoloženi i motivisani za posao. Možete da očekujete generalno povoljan dan na ovom polju. Nije vam lako da pokažete šta zaista želite jer imate dosta kočnica na ovom polju. Napetost u mišićima je naglašena.

 

JARAC

Niste zadovoljni okolnostima koje imate na ovom polju. Pred vama je period u kojem će biti problema. Nastupilo je manje zahlađenje između vas i partnera i potrebno vam je vreme da to prebrodite. Problemi sa osetljivim grlom.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Potrebno je da promenite način komunikacije sa kolegama ako želite da ostvarite dobar odnos u kolektivu. Svesni ste da vas očekuje važan trenutak u odnosu sa voljenom osobom i imate tremu po tom pitanju. Problemi sa infekcijama.

 

RIBE

Moguće je da je pred vama dosta komplikacija ali i da vi nećete odustati dok ne budete rešili baš sve. Vašem partneru nije lako da vam otvoreno pokaže osećanja. Budite prema njemu strpljivi. Nemate probleme sa zdravljem.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)