HOROSKOP ZA SUTRA (26. oktobar 2020.): Srećna vremena tek dolaze! (ASTROLOGIJA)

horoskop

Dnevne

Lav i Rak zadovoljni, Vaga emotivno uskraćena, Bik uspešan, Vodolija usamljena

OVAN

Koristite privatna poznanstva u cilju promovisanja sopstvenog biznisa. Emotivno ste nezadovoljni. Na granici ste pucanja i prekida veze. Što se tiče zdravlja izbegavajte nerviranje, jer je moguć skok pritiska.

BIK

Detaljno ste upoznati sa svim detaljima poslovnog procesa. Donosite odluku za koju ste sigurni da će unaprediti posao. Potrebno vam je vreme samo za sebe što partner mirno prihvata. Mogući su problemi sa alergijama.

 

BLIZANCI

Prezadovoljni ste komunikacijom sa inostranim saradnicima. Partner ima probleme koje ne želi da deli sa vama. Uprkos tome, vi primećujete da nije u svom elementu. Što se tiče zdravlja osećate se dobro.

 

RAK

Odličan dan za poslovne sastanke i postizanje dugoročnih sporazuma.

Upoznajete osobu koja vam je jako zanimljiva na prvi pogled, ali zbog stidljivosti ne pokazujete interesovanje. Zdravlje je stabilno.

LAV

Zadovoljni ste situacijom na poslu. Elokventni ste, energični, zračite autoritetom. Vaše poslovne ideje svi prihvataju bez pogovora. Emotivno ste zadovoljni i razmišljate da vezu podignete na viši nivo. Odlično se osećate.

 

DEVICA

Prilično ste neprilagođeni. Ne uspevate da držite korak sa promenama na poslu. Emotivno ste ispunjeni. Privlači vas ideja o zasnivanju porodice. Kada je zdravlje u pitanju očekuju vas poznati problemi sa pritiskom.

 

VAGA

Komunicirate sa predstavnicima medija. Šarmantni ste, inteligentni i ostavljate odličan utisak. Emotivno ste neispunjeni. Odnos sa partnerom je napet i dolazi do svađe kojom ništa ne rešavate. Mogući su problemi sa genitalijama.

ŠKORPIJA

Rezultati na poslu su ispod očekivanja. Ne samo da ste vi nezadovoljnji njima nego i nadređena osoba. Imate naglašenu potrebu za partnerom i njegovom podrškom. Raspoloženje vam je na niskom nivou.

 

STRELAC

Zadovoljni ste prilivom finansija. To vas motiviše da se sa više energije fokusirate na poslovne obaveze. Na emotivnom polju nema nikakvih dešavanja. U fizičkom smislu se osećate odlično.

 

JARAC

Prilično ste elokventni, stabilni i odajete utisak odgovorne osobe. Na sastancima ostavljate odličan utisak.

Emocije su vam maksimalno proradile, ali vi ih ne pkazujete. Opušteni ste i ne pazite na unos hrane i pića.

 

VODOLIJA

Priliv finansija vam podiže raspoloženje. Sa više volje se posvećujete obavezama. Imate potrebu da budete sami.

Partner to sasvim pogrešno shvata što vam smeta. Umorni ste i uživate u odmoru.

 

RIBE

Niste zadovoljni situacijom na poslu. Zaključujete da su promene neophodne u cilju lakšeg postizanja poslovnih ciljeva. Imate simpatiju na koju često mislite. Zdravlje nije najbolje u smislu da će pritisak biti nestabilan

 

Dnevne.rs, Kurir