HOROSKOP ZA SUTRA (23. OKTOBAR): Vage, danas nije vaš dan! Rakovi, idete sitnim koracima do cilja! (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Napetost u komunikaciji sa saradnicima nikako ne može da doprinese poslovnim pomacima. Budite praktičniji. Voljena osoba vam zamera mnogo toga, a vi niste svesni te činjenice. Pokušajte da razgovarate otvoreno o svemu. Mogući su problemi sa plućima.

BIK

Dolazi do iznenadnih troškova, pa vam je polje finansija malo poljuljano. Ipak, uspećete da se izvučete. Vaša unutrašnja nesigurnost ne može dobro da se odrazi na odnos sa voljenom osobom. Poradite na samopouzdanju. Problemi zbog loše ishrane.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Veoma ste napeti i nemate dovoljno koncentracije za važne poslove koji su pred vama. Skloni ste nepromišljenim reakcijama i veoma lako možete izgovoriti neku uvredu koju će voljena osoba dugo pamtiti. Potrebno vam je opuštanje.

RAK

Preispitujete svoje poslovne ciljeve i pitate se da li je sada vreme za tako drastične poteze. Možda ćete ipak krenuti sitnijim koracima. Zabrinuti ste za odnos sa voljenom osobom, ali ne može se reći da je vaš strah sasvim opravdan. Problemi sa nesanicom.

Foto-ilustracija: pixabay.com

LAV

Očekuju vas manje neprijatnosti u poslovnom okruženju danas. Moguće je da ćete biti pod velikim stresom. Osećate se jako dobro i cenite slobodu koju imate. Niste spremni da se tako brzo ponovo vežete za nekoga i radije ostajete sami. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

DEVICA

Nije povoljan dan za komunikaciju sa nadređenima, jer biste mogli da imate neke veće nesporazume. Niste zadovoljni onim što je partne pokazao u odnosu prema vama i smatrate da zaslužujete mnogo više od toga. Povedite računa o manjim povredama.

[adsenseyu1]

VAGA

Možete da očekujete manje komplikacije na poslovnom planu što vam može poremetiti namere koje ste imali. Distanca se pojavila između vas i vašeg partnera i niste sigurni na koji način da se izborite sa tim. Osetljiv predeo nogu.

ŠKORPIJA

Pripremite se za troškove koji vam dolaze i nemojte da dopustite da ostanete bez solidne finansijske pozadine. Ne dopada vam se to što je voljena osoba preterano ljubomorna i smatrate da će vas to samo udaljiti. Povedite računa o debelom crevu.

Foto-ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Povedite računa da ne donesete neku pogrešnu odluku. Ne vidite stvari iz dobre perspektive trenutno. Moguće su manje razmirice u braku. Skloni ste uvredama jer reagujete u afektu, a posle se možete kajati. Bolovi u predelu kičme i leđa.

JARAC

Zahvaljujući dobroj organizaciji, dolazite do uspeha na poslovnom planu. Lako završavate sve obaveze. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja na ljubavnom planu. Nove emocije se konačno bude u vama. Problemi sa sinusima su mogući.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

Iskoristite priliku da se malo opustite i odmorite od posla, nema potrebe da se danas preterano naprežete. Dolazi vam novo poznanstvo sa osobom sa kojom možete imati veoma zanimljiv odnos u budućnosti! Sasvim dobro stanje na ovom planu.

Foto-ilustracija: pixabay.com

RIBE

Prevaziđite svoje kočnice i dokažite da ste spremni da pobedite sebe i svoje strahove. Kada to uradite- napredovaćete. Delujete hladno i nezainteresovano prema osobi koja pokušava da vam se približi. Problemi zbog stresa su mogući.

(Dnevne.rs /Telegraf /Izvor: Ruža Ružanović, astrousluge.com)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]