HOROSKOP ZA SUTRA (22. jun 2017): Ovan nostalgičan, Lav snalažljiv, Ribe imaju velika ljubavna očekivanja (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Pokušajte da danas ipak ostanete “trezni” i svesni sebe i u trenucima navale osećanja ostanete prisebni. Dan posle može doneti neprijatno otrežnjenje, piše Današnji dnevni horoskop.

OVAN

POSAO

Neko od saradnika taktizira i razradjuje poslovnu strategiju, a Vama preostaje da se bavite praktičnim aspektima i da preuzimete inicijativu. Kad god Vam se ukaže neka iznenadna prilika prihvatite najbolju ponudu.

LJUBAV

Delujete pomalo nostalgično i suviše razmišljate o nečijem odsustvu. Osećate emotivni žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama.

ZDRAVLJE

Dobro.

NAKON TOLIKO GODINA PONOVO SE SRELI: Ceci na koncertu prišao MANEKEN iz spota ‘Idi dok si mlad’! Evo šta joj je rekao! (VIDEO) (FOTO)

BIK

POSAO

Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovno-finansijske propuste, previše izgovorenih reči ne donosi rešenje. Staloženo razmislite o svemu, upotrebite svoje diplomatske manire i praktičnu pamet.

LJUBAV

Partner za razliku od Vas lakše rešava lične ili zajedničke probleme. Ipak, Vi ne želite da se nalazite u nečijoj senci i da prihvatite pasivnu ulogu.

ZDRAVLJE

Podložni ste virusnim infekcijama.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

POSAO

Ukoliko Vam je stalo da opravdate svoju ulogu ili profesionalne sposobnosti, primenite proverenu taktiku. Nemojte dozvoliti da Vas pokolebaju nečije reči i početne komplikacije. Potrebna Vam je pozitivna orijentacija.

LJUBAV

Vaše želje mogu da se ostvare, pod uslovom i da delujete dovoljno inspirativno, zavodljivo i sugestivno na voljenu osobu.

ZDRAVLJE

Više se odmarajte.

horoskop

Foto:Dnevne.rs /pixabay

RAK

POSAO

Nema potrebe da se upoređujete sa svojom okolinom ili da ulazite u ozbiljnu raspravu. Važno je da ispoštujete osnovna moralna načela, umesto da se dokazujete pred saradnicima koji primenjuju različite poslovne kriterijume.

LJUBAV

Preterujete sa svojim zahtevima pred voljenom osobom, treba znati osetiti čari i uživati u malim stvarima. Sačuvajte pravu meru vrednosti.

ZDRAVLJE

Odlično.

Sećate li se Radmile iz serije “Ljubav na seoski način”? Evo kako izgleda danas… (FOTO)

LAV

POSAO

Delujete vrlo snalažljivo u različitim situacijama. Imate dobar predosećaj. Na pomolu su sjajni rezultati koji potvrđuju Vašu pozitivnu ulogu pred saradnicima.

LJUBAV

Ukoliko priželjkujete emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju. Uvek vredi pokušati sa nekom »dobrom idejom«.

ZDRAVLJE

Uzimajte više tečnosti.

[adsenseyu1]

DEVICA

POSAO

Sa par dobrih poteza, možete da učinite više nego Vaši saradnici. Pridržavajte se pravila: da o uspehu ne treba previše pričati, već treba uspešno delovati. Možete da ostvarite svoje namere na različitim stranama.

LJUBAV

Neko Vas dodatno intrigira ili privlači Vašu emotivnu pažnju, više nego što ste spremni da to priznate. Delujete suviše tajanstveno.

ZDRAVLJE

Dobro.

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VAGA

POSAO

Većinu događaja tumačite na sebi svojstven način, uporno ignorišete situacije koje se ne uklapaju u Vašu poslovnu procenu. Nema razloga da odbijate upozorenje koje Vam upućuju bliski saradnici.

LJUBAV

Ako partner nema dovoljno razumevanja za Vaše potrebe, pitanje je kome treba da se obratite za emotivnu podršku.

ZDRAVLJE

Problemi sa zglobovima.

 

ŠKORPIJA

POSAO

Delujete sumnjičavo i nemate dovoljno poverenja u određene saradnike. Nema potrebe da glasno pričate o svojim poslovno-finansijskim planovima. Zadržite određenu meru opreza, pogrešan potez stvara uslov za gubitak.

LJUBAV

Izbegavajte situacije za koje nemate dovoljno strpljenja i nemojte gubiti razum u susretu sa jednom atraktivnom osobom.

ZDRAVLJE

Dobro.

[adsenseyu1]

STRELAC

POSAO

Naivno verujete u nečiju priču i ne proveravate nove informacije koje utiču na završne rezultate u poslovnoj saradnji. Ipak, gubitak sa kojim se suočavate nije od posebnog značaja.

LJUBAV

Teško Vam je da se suočite sa svojim emotivnim slabostima i potrebna Vam je objektivnost u mišljenju. Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja Vam se dopada.

ZDRAVLJE

Čuvajte se povrede.

 

JARAC

POSAO

Ne treba previše da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o svojim poslovno-finansijskim interesima. Okolina pomaže zajednički uspeh i neko pokušava da Vam obezbedi određene povlastice ili bolje materijalne uslove.

LJUBAV

Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Opustite se u nečijem bliskom društvu.

ZDRAVLJE

Više šetajte.

https://www.dnevne.rs/drustvo/de-niro-izjavio-britancima-srbija-je-jedna-od-najmanjih-drzava-u-evropi-ali-sa-najvecim-mukama-od-svih-ostalih-naroda

VODOLIJA

POSAO

Poruku koju dobijate možete shvatiti na različite načine, stoga pokušajte da sagledate onu pozitivnu stranu. Potreban Vam je dodatni entuzijazam i podrška različitih saradnika, kako biste svoje obaveze završili u zadatom roku.

LJUBAV

Morate unapred poznavati osnovna ljubavna pravila, pre nego što prihvatite nečiju igru zavođenja ili novi izazov.

ZDRAVLJE

Dobro.

 

RIBE

POSAO

Potrebno je da napravite dobar izbor, ali postoje iznenadne situacije koje otežavaju poslovnu procenu. Obratite pažnju na nečiju reakciju. Uvek postoji uspešniji i lepši deo stvarnosti, ali do njega se ne dolazi slučajno i bez dobre pripreme.

LJUBAV

Imate velika očekivanja, međutim partner često prikriva svoje namere. Zadovoljstvo je kada nešto činite u ime zajednicke radosti i sreće.

ZDRAVLJE

Počnite sa rekreacijom.

(Dnevne.rs /besnopile.rs /danasnji-dnevni-horoskop.com)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]