HOROSKOP ZA SUTRA (2. MART 2021.): Očekuje vas zastoj na poslovnom planu! (ASTRO)

horoskop

Dnevne

Bikovi su jako uporni, Rakovi solidnog zdravlja, Vodolije čeka novo poznanstvo

OVAN

Poslovni napori konačno daju rezultat u smislu da ste obezbedili sporazum koji vam jako puno znači. Emocije su vam proradile i zainteresovani ste za vezu koja može biti isključivo tajnog tipa. Neopušteni ste i potreban vam je odmor

BIK

Jako ste uporni, ali ćete mnogo lakše postići ciljeve ukoliko se oslonite na intuiciju. Dopada vam se osoba sa kojom ste u prijateljskom odnosu. Plašite se da joj otkrijete svoja iskrena osećanja. Moguća je glavobolja.

PROČITAJTE JOŠ

GLUMICA SLOBODA MIĆALOVIĆ U MINI HALJINI U VINOGRADU: Za izgled je dobila brojne komplimente (FOTO)

BLIZANCI

Posao se normalno odvija zahvaljujući vašem angažmanu. Finansijska situacija nije odgovarajuća i moguće je nerviranje. Odnos sa bračnim partnerom nije harmoničan. Potrebno je da obratite pažnju na ishranu.

 

RAK

Fokusirani ste na oblast komunikacije. Na sastanku briljirate i postižete zadovoljavajući dogovor. U emotivnom smislu ste nesigurni i ljubomorni. Plašite se da partnera ne privuče neka druga osoba. Zdravlje je solidno.

LAV

Očekuje vas zastoj na poslovnom planu. Od radnog sastanka imate veća očekivanja, ali na kraju ostajete bez očekivanog sporazuma. Nezadovoljni ste ponašanjem bračne partnerke. Priželjkujete da je toplija prema vama. Napeti ste.

 

DEVICA

Iznenadne promene poslovnih planova vam ne prijaju. Teško vam pada prelazak s jednog projekta na drugi. Previše ste fokusirani na posao pa ne primećujete da se nekome dopada vaš bračni partner. Nervozni ste zbog posla.

 

VAGA

Osećate se odlično na poslu. On se normalno odvija, a vi uživate u opuštenom flertu. Neko od vas dvoje je zauzet, ali to ne utiče na vaše emocije niti emocije druge strane. Ukoliko ste bili bolesni uspešno se oporavljate.

ŠKORPIJA

Postavili ste sebi cilj i radite sve što je u vašoj moći da ga dostignete. Ulažete svu svoju energiju i postižete uspeh. Prilično ste ljubomorni i pravite scenu partneru.

Mogući su problemi sa sinusima.

 

STRELAC

Posao doživljate kao mesto gde treba da se dokažete i postignete određenu poziciju.

Očekuje vas novo poznanstvo sa osobom koja će vam se u startu dopasti. Proverite njen status obavezno. Umorni ste i potrebno vam je opuštanje i odmor.

 

JARAC

Jako ste uporni, ali uprkos tome nećete uspeti da uspostavite poslovni sporazum. Iznenadni finansijski trošak vas izbacuje iz takta.

Žestoko ste zainteresovani za drugu polovinu i jako ljubomorni. Napeti ste.

 

VODOLIJA

Očekuje vas razgovor sa nadređenom osobom. Jasno vam je da ne delite isto mišljenje. Očekuje vas novo poznanstvo.

PROČITAJTE JOŠ

ŽURKA ISPOD BRANKOVOG MOSTA, INTERVENISALA MILICIJA: Masovna šutka, učesnike opkolila policija (VIDEO)

Niste u svom elementu tako da ne uspevate da predstavite sebe na pravi način. Stomak je osetljiv.

 

RIBE

Posao sa inostranim saradnicima se odlično razvija tako da dolazi do proširenja poslovne saradnje. Sa simpatijom ste u stalnom kontaktu.

Drugoj strani je potrebno još vremena da bi bila sigurna da želi vezu. Zdravlje je stabilno.

   

Dnevne.rs, Kurir