HOROSKOP ZA SUTRA (19. januar 2018.): Savetujemo da ne ostavljate nedovršene poslove za narednu nedelju (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Bez posebnih aspekata današnji dan proticaće mirno i bez problema. Uživajte u njemu,, piše danasnji-dnevni-horoskop.com.

Ovan

POSAO

Nečije reči produbljuju Vaše nezadovoljstvo. Ipak, da biste sačuvali dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa njihovim zahtevima.

LJUBAV

Primećujete kako Vam često nedostaje emotivna podrška, ali ne želite glasno da zatražite nečiju pažnju ili prisustvo. Prikrivanjem »slabosti« pojačavate svoje neraspoloženje i nesigurnost.

ZDRAVLJE

Skloni ste prehladi.

Bik

POSAO

Delujete nepoverljivo prema nekim saradnicima i tražite dodatne informacije, kako biste razjasnili sve zajedničke dileme. Nesporazum može da kulminira na Vašu štetu, stoga budite oprezni kome
ili šta obećavate.

LJUBAV

Ne budite strogi ili nepravedni prema osobi koja očekuje Vaše iskreno razumevanje. Nema potrebe da se lagodnijim ponašanjem poigravate sa nečijim osećanjima.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

NIKADA SE NA KOSOVO NEĆU VRATITI: Supruga Olivera Ivanovića poručila da je završila sa gradom STRAHA, TAME I BOLA!

Blizanci

POSAO

Prihvatite nove ideje sa namerom da proširite svoje saznajne vidike. Neko Vas usmerava na kreativno izražavanje i pravilno delovanje.

Pokažite da imate dovoljno poverenja u bliske saradnike i zajednički dogovor.

LJUBAV

Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra nekim zaljubljenim pogledom ili sa toplim osmehom na usnama. Prepustite se svojoj inspiraciji koju osećate.

ZDRAVLJE

Uzimajte više vode

Rak

POSAO

Očekuju Vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Neko se trudi da Vas uveri u svoje dobre namere, ali jasno Vam je da stvari izgledaju drugačije od onoga što čujete u bliskom okruženju.

LJUBAV

Pokušajte bolje da razumete nečiju »emotivnu slabost« ili nedostatak hrabrosti, da odgovori na sve Vaše potrebe koje se periodično uvećavaju. Budite tolerantniji i strpljiviji.

ZDRAVLJE

Kontrolišite pritisak.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Lav

POSAO

Delujete nezadovoljno zbog nečijeg ponašanja u poslovnoj saradnji. Najlakše je krivicu pripisati drugima, ali na takav način ne rešavate svoje osnovne probleme.

LJUBAV

Nama razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom, prepustite da stvari same idu svojim prirodnim tokom. Posebno, ako predosećate dobar rasplet za oboje.

ZDRAVLJE

Nema promena.

Devica

POSAO

Preterujete u svojoj radoznalosti ili u potrebi da se uplićete u nečije poslovne planove, zadržite profesionalnu distancu. Na iznenadne provokacije ili na negativne komentare, ne treba da
odgovarate po sličnom principu.

LJUBAV

Razmislite o »varijanti pomirenja« sa jednom dragom osobom. Ponekad se greške u ljubavnom životu skupo plaćaju. Nemojte prekidati emotivne niti koje Vas povezuju.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate

IZAZVAO SMEH NA ROD LEJVER ARENI: Đoković citirao SLOBODANA MILOŠEVIĆA dok je davao izjavu posle meča (VIDEO)

Vaga

POSAO

Ukoliko Vam je stalo da poboljšate svoj odnos sa saradnicima, prihvatite nečiji savet i promenite svoju prvobitnu strategiju. Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum ili da prekoračite neke subjektivne granice.

LJUBAV

Vaš izraz lica dovoljno govori o emotivnom zanosu ili sreći koju osećate u nečijoj blizini. Delujete spokojno kada osećate nečiju privrženost.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

 

Škorpija

POSAO

Rano je da očekujete neke konkretne promene u svojoj okolini ili da se bavite velikim poslovnim investicijama. Prepustite drugima da se nadmeću u stvarima koje prevazilaze Vaše znanje ili profesionalno iskustvo.

LJUBAV

Ne možete da ignorišete nečije prisustvo ili jasnu poruku kou Vam upućuje. Obratite pažnju na polje partnerovog interesovanja i kretanja.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

Strelac

POSAO

Ukoliko Vas iritira nečije ponašanje ili prisustvo, onda izbegavajte bliski susret sa tom osobom. Previše autoriteta ili arogancije sa Vaše strane može da iskomplikuje zajednički dogovor o poslovno-finansijskoj saradnji.

LJUBAV

Povremeno delujete zabrinuto ili neraspoloženo. Pokušavate tačno da predvidite nečiju reakciju ili odgovor, ali nemate dovoljno dobar uvid u nova dešavanja.

ZDRAVLJE

Dobro

devojka

Foto: dnevne.rs/Pixabay

Jarac

POSAO

Opterećeni ste različitim obavezama i nemate dovoljno poverenja u nečija obećanja. Postoji mogućnost da poboljšate poslovni položaj, pod uslovom da bolje kontrolišete svoju impulsivnost pred
saradnicima.

LJUBAV

Počinju da Vas zabrinjavaju partnerove izjave ili afektivno ponašanje. Situacija trenutno izgeda, kao da ćete morati da prihvatite emotivnu poziciju koju Vam neko nameće.

ZDRAVLJE

Moguća glavobolja.

Vodolija

POSAO

Susret sa jednom osobom nije ispunio Vaša očekivanja, ali Vi imate neko alternativno rešenje. Dovoljno ste energični da sprovedete svoju volju i da ostavite dobar utisak.

LJUBAV

Umete da iznenadite voljenu osobu u velikom stilu. Ponekad zasenite sve oko sebe svojim neobičnim idejama, dobrom voljom i nesebičnom pažnjom koju poklanjate.

ZDRAVLJE

Odlično.

ISTINA JE, RAZVODIMO SE: Ana i Darko izdali zajedničko saopštenje za javnost

Ribe

POSAO

Nemojte se zavaravati, da je istina sve ono sto čujete ili da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovno-finansijski uspeh. Neko može da Vas iznenadi na pomalo ružan način i bez
objašnjenja za svoje postupke.

LJUBAV

Izbegavanje istine Vas navodi na neki pogrešan zaključak. Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da se previše suprotstavljate ili da pravite novu ljubomornu scenu.

ZDRAVLJE

Više odmarajte.

(Dnevne.rs /besnopile.rs /Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com)