HOROSKOP ZA SUTRA (18. septembar 2017): Škorpija oprezna, Bik se loži na Devicu (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Ovo je sutrašnji horoskop za 18.09.2017 . godine, piše Luftika.

OVAN

Posao

Niste u mogućnosti trenutno da birate sa kim možete da radite, koliko se od vas traži da budete prilagodljivi situaciji u kojoj se trenutno nalazite. Budite strpljivi u nastupu koji budete imali.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, partnera možete da upoznate preko polja posla. Imate odličan dan pred sobom što se emocija tiče.

Zdravlje

Grlo vam je slaba tačka.

[adsenseyu5]

BIK

Posao

Ne morate da se plašite povremenog izdatka, jer ko ne rizikuje ne može da dođe do solidnog profita. Poželite sebi ono najlepše, jer planete vam mogu ispuniti želju koju imate.

Ljubav

Isuviše ste okupirani osobom rođenoj u znaku Device. Nemate nameru da učinite prvi korak, jer smatrate da će sve da vas prođe.

Zdravlje

Imate povišenu temperaturu.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP za period od 17. do 24. septembra 2017. godine (ASTROLOGIJA)

BLIZANCI

Posao

Ne očajavajte jer u suštini imate odličnu saradnju sa klijentima od ranije. Ovde se potencira na proverenim poslovnim akcijama koje treba samo osvežiti konkretnim zalaganjem na segmentima koje ste propustili.

Ljubav

Već neko vreme vas privlači osoba iz prošlosti koja vam ne izlazi iz misli. Našli ste se sasvim slučajno i ne možete da realizujete svoj odnos još uvek.

Zdravlje

Imate vrtoglavicu.

horoskop

pixabay

RAK

Posao

Poslednje što bi vam palo na pamet, a to je da odustanete od svog konkretnog cilja. Niste sami na cedilu već morate da trpite celu reorganizaciju, koja vam se dostavlja kao nezaobilazna situacija.

Ljubav

Budite otvoreni samo prema voljenoj osobi, a ostali svet ne mora da vas vidi zajedno. Jedino tako ćete sačuvati vezu koju trenutno imate.

Zdravlje

Povremeno kontrolišite, pritisak.

[adsenseyu1]

LAV

Posao

Ne želite da vam je samo finansijska samostalnost konkretan cilj, koliko ste možda prinuđeni da se oslobodite datih otežanja, koja vam pričinjavaju mnogo lošu energiju na koju niste računali.

Ljubav

Imali ste solidnu priliku kada su emocije u pitanju. Ne otežavajte partneru konkretno sa stavom da želite da sve bude javno. Budite strpljivi.

Zdravlje

Imate povišen holesterol u krvi.

Oluja ruši po Srbiji kao da je u Arizoni: Lete kontejneri, pada drveće, kao da je “dan posle sutra” na ulazu u Beograd (VIDEO) (FOTO)

DEVICA

Posao

Namera vam je da se dobro zabavite na putu do rešenja problema i postavljenih ciljeva. Ne očajavate ukoliko budte imali probleme tehničke prirode, jer Uran ume da vam donese tako nešto.

Ljubav

Ljubav sa osobom od ranije nije nemoguća. Imate dovoljno mašte kada je ta osoba u pitanju. Neko vam iz glave ne izlazi.

Zdravlje

Problem sa krvnim pritiskom.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

VAGA

Posao

Ideje koje ste imali od ranije trenutno možete sa lakoćom da realizujete. Više nemate problem oko koga se saplićete kao što je to bila papirologija u pitanju. Volite svoj posao pa vam ništa teško ne pada.

Ljubav

Ukoliko budete osećali pritisak u glavi budite u skladu sa sobom i svojim potrebama. Odlučite se konkretno na prvi korak bez većeg razmišljanja.

Zdravlje

Niste u lošem položaju.

 

ŠKORPIJA

Posao

Ne morate da se odričete jednog dela svojih finansijskih prihoda, jer ste neko ko je u suštini napravio solidnu bazu, kada je u pitanju privatni posao. Ne očajavate, jer nemate previše loš stav kada su iznenađenja u pitanju.

Ljubav

Budite oprezni kada je izbor partnera u pitanju, jer privlačite pomalo karmičku priču. Niste sami u ovoj priči, ali dug iz prethodne inkarnacije mora da se vrati.

Zdravlje

Pazite na kosti i cirkulaciju.

[adsenseyu4]

STRELAC

Posao

Bićete ponekad u prilici, koja se retko kada desi pa je naravno iskoristite. Možda ćete morati jedan deo novca nekome da poklonite pa računajte na tu vrstu izdatka.

Ljubav

Ne možete nekoga da izbacite iz glave i to vam na neki način prija. Bićete pomalo u senci kada je emotivni život u pitanju, jer ste skloni tajnim ljubavnim vezama.

Zdravlje

Imate manju blokadu.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

JARAC

Posao

Vaša finansijska situacija se popravlja sa više strana i nemate mnogo gubitaka. Pokušajte da izaberete odličnu soluciju kada je zarada u pitanju u vezi početnog kapitala koji ste spremni da date.

Ljubav

Pokušajte da se povremeno povučete od rasprave sa partnerom ukoliko ste duže u braku, jer može da se desi jako loša energija koja ne vodi konstruktivnom cilju.

Zdravlje

Pokušajte da popravite cirkulaciju.

NOVAK ĐOKOVIĆ IZLEČIO JOVIĆA: Stefan spreman za finale protiv Slovenije!

VODOLIJA

Posao

Još neko vreme ste pod nekom vrstom poslovnog stresa, koji će vam se tek pri kraju ove sedmice isplatiti. Period koji je pred vama iskoristite da završite ono što ste započeli odavno.

Ljubav

Ukoliko još niste odlučili kada bi mogli da uđete u brak to možete da učinite tokom naredne sedmice bez većeg izgovora. Poslušajte savet starijih osoba.

Zdravlje

Potreban vam je po neki vitamin.

[adsenseyu5]

RIBE

Posao

Nešto ste propustili, pa ste trenutno u konfuziji, koja traži da se u ovoj retrogradnosti spremite na dodatno rešavanje zadtaka. Biće po malo tapkanja u mestu, ali rezultat neće izostati.

Ljubav

Kada su Strelčevi u pitanju, nećete biti raspoloženi za saradnju ni izlaske, koliko za svađu u kojoj možete nekoga da povredite.

Zdravlje

Nesanica.

(Dnevne.rs /besno pile/Izvor: luftika.rs)

[adsenseyu2]