HOROSKOP ZA SUTRA (18. avgust 2019.): Ljubavni problemi! (ASTROLOGIJA)

horoskop

pixabay

Blizanci beže od obaveza, Rak u dilemi, Devicu čeka preokret na poslu, Jarac ne sme da bude inicijator problema

OVAN

Teško dolazite do rešenja za poslovne probleme. Potrebna vam je nečija pomoć i podrška da se sa svim izborite. Dan nije povoljan za početak nove veze. Ako ste u braku, odnos sa partnerom se pogoršava. Problemi sa plućima.

BIK

Moguće je da vam neće biti ni malo lako da sa voljenom osobom ostvarite poboljšanje odnosa. Trenutni partner pokazuje da nije spreman za ozbiljnu vezu i vi se polako povlačite. Povedite računa o hormonima.

 

BLIZANCI

U ovom periodu ćete biti distancirani od poslovnih obaveza. Osećate da vam je potrebno vreme za odmor. Od voljene osobe očekujete mnogo toga. Ona sada ne može da odgovori svim vašim zahtevima. Čuvajte svoje oči i vid.

decak

pixabay

RAK

U dilemi ste i nije vam lako da donesete odluku. Dajte sebi još malo vremena da okolnosti bolje razmotrite. Imaćete šansu za početak veze sa osobom koja u vama budi jake emocije. Mogući su problemi sa zubima.

 

LAV

U potrazi ste za poslom na kojem ćete moći da ostvarite svoj pun potencijal. Osoba do koje vam je stalo će pokazati da ima osećanja ka vama. Očekuje vas šansa da uđete u novu emotivnu vezu. Zdravlj vam je sve bolje.

DEVICA

Novi poslovni preokreti vam uskoro dolaze. Pred vama je povoljan period za promene na ovom polju. Osećate da ste spremni da stavite tačku na odnos koji više ništa ne može da vam pruži. Mogući su problemi sa plućima.

 

VAGA

Ako ste u potrazi za poslom, moguće je da ćete ga naći baš danas. Očekuje vas povoljan dan generalno. Moguće je da nećete ostvariti vezu iako ste se tome nadali. Na polju ljubavi vam sledi neko razočarenje. Posetite stomatologa.

KADA APARAT POKAŽE 90/60, ODMAH URADITE OVO: Ako imate nizak krvni pritisak, MORATE DA ZNATE OVE STVARI!

ŠKORPIJA

Današnji dan vam može biti komplikovan za poslovno polje. Okolnosti ne idu onako kako ste očekivali. Možete da očekujete da će vam se ukazati prilika za početak veze sa jednom neobičnom osobom. Zdravlje ide na bolje.

 

STRELAC

Opterećeni ste novim poslovnim dešavanjima. U vama postoji strah od promena, sa kojim se borite. Ne slažete se sa voljenom osobom oko nekih ključnih pitanja i često se pitate da li je došlo vreme za kraj. Problemi sa kičmom.

JARAC

Sreća vas danas neće pratiti, pa nemojte da pravite probleme na poslu. Izbegavajte nepromišljene reakcije. Možete da očekujete komplikovanu ljubavnu atmosferu. U vašu vezu se sada meša neko treći. Generalno bez problema.

disanje

pixabay

VODOLIJA

Polako se oporavljate od gubitaka iz prethodnog perioda i sklapate kockice kako bi ostvarili poslovni uspeh. Emocije su vam slaba tačka. Moguće je da vam nije lako da se oporavite od raskida. Moguća su upalna stanja.

 

RIBE

U predstojećem periodu vas očekuje šansa da u značajnoj meri poboljšate svoj poslovni položaj. Zbog vaše nervoze i nesigurnosti, odnos sa partnerom na neki način može da ispašta. Poradite na samopouzdanju. Problemi sa bubrezima.

     

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)