HOROSKOP ZA SUTRA (16. AVGUST): Strelčevi, čeka vas strastveni susret sa vatrenim Lavom! Vodolije, stiže vam novac koji ste dugo čekali!

bol

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Horoskop za utorak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

[adsenseyu6] OVANKonačno ćete uspeti da se izborite za to da vaše ideje budu podržane. Postepeno dolazite do pomaka na poslovnom polju. Sa partnerom dolazite u konflik koji se može lako rešiti. Budite dovoljno trezveni i racionalni. Povećajte unos vitamina C.

BIK

Potrebno vam je više slobode na radnom mestu. Nije vam lako da radite kada vas neko konstantno kontroliše i proverava. Prisećate se momenta kada ste prvi put videli svog partnera i u vama se budi nova želja za romantikom. Priuštite sebi više sati sna.

BLIZANCI

Možete ostaviti jako dobar utisak na novom razgovoru za posao. Dajte svoj maksimum i dobićete novu priliku. Možete da očekujete ugodno veče sa voljenom osobom. Pred vama su veoma lepi i nežni zajednički trenuci. Redovno kontrolišite krvni pritisak.

RAK

Većina poslovnih saradnika vas poštuje i zadovoljni ste zbog toga. Planirate nov zajednički projekat. Moguće je da ćete izaći iz emotivne veze kojom niste zadovoljni. Radite ono što vama prija i ne obazirite se. Opušta vas boravak pored vode.

LAV

Tražite neki zaobilazan način da rešite problem koji imate na poslu. Moguće je da ćete uspeti sa svojim kreativnim rešenjima. Moguće je da niste sasvim sigurni u emocije svog partnera ali on će vam vremenom dokazati da je iskren. Bolovi u krstima.

DEVICA

Potrebno je da priznate kada napravite grešku, niko vam to neće preterano zameriti. Vreme je da sazrite. Deluje vam da je partner promenio svoje ponašanje. Uporno tražite nove razloge zbog kojih je to tako. Pokušajte da razgovarate.  Mogući problemi sa vidom.

VAGA

Niste spremni da funkcionišete pod pritiskom i iz tog razloga tražite novo radno mesto. Može vam se posrećiti. Pokušajte da budete iskreni prema voljenoj osobi. Skrivanje vam neće doneti ništa dobro u bračnim odnosima. Sklonost nervozi.

crnkinja

Foto: Dnevne.rs /pixabay

ŠKORPIJA

Potrebno je da povučete neke konkretne poteze ako želite da ostvarite napredak na poslovnom planu. Potrudite se da voljenoj osobi pružite malo više strpljenja. Na taj način ćete moći da rešite brojne probleme i sukobe. Mogući problemi sa žlezdama.

[adsenseyu1]

STRELAC

Sve obaveze koje imate na polju privatnog posla vam ne padaju teško, jer znate da radite za sebe. Možete imati zanimljiv i strastven susret sa jednim Lavom. Pruža vam se prilika za novu avanturu. Povedite računa o unosu tečnosti.

djavo-andjeo

Foto: Dnevne.rs /pixabay

JARAC

Ukoliko ste očekivali sklapanje nekog poslovnog dogovora može doći do malog odlaganja. Ipak nemojte da brinete. Možete da ostvarite poznanstvo sa osobom koja je sve suprotno od onoga na šta ste navikli kod svojih partnera. Povećajte unos magnezijuma.

VODOLIJA

Očekivani priliv novca vam dolazi. Dobar je dan i za saradnju sa inostranstvom ili važnim institucijama. Veoma dobro ste raspoloženi jer je partner preuzeo inicijativu i predložio vam zajedničko putovanje. Pravite planove za odmor. Pojačan apetit.

[adsenseyu1]

RIBE

Popodnevni časovi su vam povoljniji za pitanje posla i finansija, možete da očekujete značajne događaje. Očekuje vas veoma romantičan susret koji će vas naterati da počnete da razmišljate o svojoj emotivnoj budućnosti. Prolazna vrtoglavica i pad pritiska.

(Dnevne.rs /Telegraf /Izvor: Ruža Ružanović, astrousluge.com)