HOROSKOP ZA SUTRA (13. april 2018.): Ovan ima problema na poslu, Bik uspešan, Rak reaguje impulsivno, Škorpija sumnja u iskrenost partnera… (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Opijeni najlepšim dobom i talasima romanse, bićete danas potpuno omađijani i razdragani, neće imati šanse ništa da vam uzurpira vašu teritoriju mira i užitaka.

U društvu ćete dominirati, a drugima će biti prijatno sa vama.

Nesebično ćete davati dobru energiju, a i biće vam uzvraćena na isti način, piše današnji dnevni horoskop!

Ovan

POSAO

Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali ne možete da ostvarite sve svoje ciljeve. Neko drugi prisvaja veći deo rezultata i ignoriše vaš uticaj. Ipak, ostanite dosledni u svojim namerama.

LJUBAV

Obratite se bliskim prijateljima. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Partner iskreno brine o vašem emotivnom raspoloženju i želi da vam ugodi.

ZDRAVLJE

Problemi sa varenjem.

OSTAO BEZ OCA, MAJKE, BRATA, SESTRE I STRINE U JEDNOM DANU: Marko (15) za četiri godine nije pustio ni suzu!

Bik

POSAO

Obratite paznju na nove informacije i prihvatite nečiju ideju. Poslovni susret prolazi dobro ili u skladu sa vašim procenama. Novi uspeh deluje kao veliki podsticaj i na vaše saradnike.

LJUBAV

Svoje pozitivne misli i osećanja usmeravate prema voljenoj osobi. Postoji jaka emotivna spona koja vas vraća i vezuje za jednu dragu osobu.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO

Nesporazumi koji postoje u odnosu sa saradnicima u glavnom se svode na problem u izboru poslovnih ciljeva i prioriteta. Svako od saradnika želi da ostvari što bolju poziciju.

LJUBAV.

U susretu sa voljenom osobom delujete previše izbirljivo ili ćudljivo i na kraju ne dobijate ono što priželjkujete. Analizirajte svoje propuste.

ZDRAVLJE

Više spavajte…

boje

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Rak

POSAO

Nema potrebe da dajete ishitrene izjave u susretu sa saradnicima naročito kada vas neko nagovara da prekoračite svoja poslovna ovlašćenja. Uvek je najbolje prećutati nešto u šta niste sto posto sigurni.

LJUBAV

Bolje je da zadržite ono što imate nego da se osvrćete u pravcu osobe koja deluje intrigantno. Neko ne ispunjava vaše kriterijume.

ZDRAVLJE

Glavobolja.

 

Lav

POSAO

Imate dobre poslovne ideje i predlažete korisna rešenja, ali neko od saradnika ne želi da se povinuje za vašim uticajem.

LJUBAV

Nemojte dozvoliti da vas neko emotivno zavarava. Potrebni su vam bolji kriterijumi prilikom izbora bliskog društva. Dobar period je pred vama, nastoje ga iskoristiti pametno!

ZDRAVLJE

Preosetljivi ste.

Devica

POSAO

Ne treba da dovodite u pitanje naklonost proverenih saradnika, naročito osobe za koju vas vezuju poslovni i privatni interesi.

LJUBAV.

Neko vam upućuje ljubavnu poruku i direktno vam daje do znanja šta misli ili oseća. Na vama je da tu poruku shvatite na najbolji mogući način.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate…

OSTAVIO IZA SEBE ŽENU I SINA: Pilot iz srušenog aviona bio JEDAN OD NAJBOLJIH u Vojsci Srbije

Vaga

POSAO

Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo vam je da se vaše ideje uklope u zajednička merila i interese.

LJUBAV

Delujete raspoloženo za nove emotivne izazove, a voljena osoba sa neskrivenim oduševljenjem prihvata vaš podsticaj. Iskoristite dobar period koji je pred nama.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Škorpija

POSAO

Imate loš predosećaj u proceni poslovnih prilika i novih događaja. Susret ili rasprava sa jednom osobom postaje neizbežna kao povod za oštar poslovni dijalog.

LJUBAV

Ukoliko imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo vašeg znanja ili da voljena osoba koristi lažne izgovore, ne budite brzopleti. Sačekajte da se stišaju negativne strasti.

ZDRAVLJE

Moguća temperatura.

Strelac

POSAO

Potrebna vam je crta hrabrosti u susretu sa saradnicima. Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije sa namerom da ostavite pozitivan utisak na saradnike.

LJUBAV.

Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom i potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe, i vaša ljubav će cvetati

ZDRAVLJE

Uzimajte vitamine…

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Jarac

POSAO

Neko kritikuje vaš način rada i pokušava da vas predstavi u negativnom svetlu pred saradnicima. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i njihovu reakciju.

LJUBAV

Izbegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe. Na takav način podstičete novu sumnju u svoje namere.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

 

Vodolija

POSAO

Nečije reči deluju suviše provokativno, ali na vama je da kontrolišete svoja osećanja. Važno je da se dinstancirate u odnosu na različite situacije ili saradnike koji imaju loš uticaj na vas.

LJUBAV

Uvek postoji i ružniji deo stvarnosti. Nemojte očekivati da će se problemi rašavati sami po sebi. Pokrenite inicijativu.

ZDRAVLJE

Više šetajte.

Ribe

POSAO

Ne treba da se opterećujete nečijim komentarima i propuštenom prilikom. Trenutni gubitak predstavlja dobar podsticaj da ostvarite svoje namere i da usvojite novu lekciju o poslovnom ponašanju..

LJUBAV

Vaš partner tačno zna šta želi da ostvari. Bliska osoba ne dozvoljava da koristite nove izgovore za odlaganje zajedničkih planova.
ZDRAVLJE

Napetost.

(Dnevne.rs /besnopile.rs /Izvor: današnji dnevni horoskop)