HOROSKOP ZA SUTRA (12. SEPTEMBAR): Bikovi, stiže vam pomoć iz inostranstva! Lavovi, nije ovaj dan za samoću, razmrdajte se!

tegla

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Dobićete nova zaduženja od strane svojih nadređenih, što vam dodatno komplikuje poslovnu situaciju. Smatrate da je voljena osoba preterano ponosna i da to može samo negativno uticati na vaš odnos. Mogući su problemi sa kičmom, ne dižite težak teret.

BIK

Možete da očekujete podršku od neke osobe iz inostranstva. Dolaze bolji dani za vaše poslovno polje. Ukoliko ste slobodni, prija vam takva situacija. Niste spremni za vezivanje i nove obaveze prema bilo kome. Sa zdravljem ne bi trebalo da bude problema.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Moguće je da ćete danas morati da vratite deo novčanog duga koji vučete iz daleke prošlosti. Osećate se prilično hladno, kao da emocije prema trenutnom partneru jenjavaju uprkos vašoj volji da se trudite. Povedite računa o bubrezima.

RAK

Možete da očekujete poštovanje od strane svojih saradnika koji vas doživljavaju kao neku vrstu autoriteta i uzora. Ne dopada vam se stav koji je voljena osoba zauzela prema vama, razočarani ste. Povedite računa o alergijama kojim ste skloni.

LAV

Očekuje vas mnogo obaveza kojima se danas morate posvetiti. Ipak, zadovoljstvo vam je da obavljate svoj posao. Ne dopada vam se osećaj samoće. Imate potrebu da više vremena provedete sa voljenom osobom. Povećajte unos svežih namirnica.

Ilustracija: pixabay.com

DEVICA

Nećete imati previše posla, pa samim tim imate dovoljno slobodnog vremena da se posvetite nekim drugim prioritetima. Osećate se sasvim emotivno stabilno i smatrate da vas ništa ne može poremetiti. Sve dok vam se ne desi novo poznanstvo i flert. Dobro se osećate.

VAGA

Ukoliko radite od kuće ili se bavite privatnim poslom, danas su moguće manje komplikacije i zastoji. Oni koji su u braku imaju sasvim stabilan odnos sa voljenom osobom. Slobodne Vage za sada nemaju veće promene. Manji problemi sa probavom.

[adsenseyu1]

ŠKORPIJA

Očekuje vas prilika da sklopite novu poslovnu saradnju sa osobom koja je iz susednog grada. Povoljan dan za trgovinu. Vaša hladna komunikacija sa voljenom osobom neće moći da vas dovede do poboljšanja odnosa u vezi. Povedite računa o alergijama.

Ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Tokom današnjeg dana ćete morati ozbiljno da se pozabavite organizacijom svojih finansija. Vreme je da razmislite o svom pristupu prema osobama suprotnog pola. Moguće je da u igrama zavođenja uvek napravite istu grešku. Prijala bi vam dijeta.

JARAC

Manjak koncentracije vas dovodi do toga da pravite manje greške na poslu. Napravite malu pauzu i predah. Veoma ste emotivni i više ne želite da se suzdržavate. Pokazaćete voljenoj osobi sve što osećate. Manji problemi sa vrtoglavicom.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

Moguće je da ste došli do manjeg zastoja u pregovorima sa saradnicima iz inostranstva, ali to vas neće zaustaviti na duže staze. Dopada vam se osoba sa kojom trenutno nemate preterano blizak odnos i potrudićete se da to promenite. Izbegavajte alkohol.

Ilustracija: pixabay.com

RIBE

Možete da računate na pomoć koja vam dolazi od strane bliskih saradnika. Pogotovo se možete osloniti na jednu žensku osobu. Ukoliko vam se dopada osoba sa posla, jako su male šanse da ćete imati nešto više sa njom. Zubi su vam prilično osetljivi.

(Dnevne.rs /Telegraf /Izvor: Ruža Ružanović,astrousluge.com)

[adsenseyu2]