HOROSKOP ZA SUTRA (12. mart 2020.): Što manje ženu volimo, to joj se više sviđamo! (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: pixabay

Ovo je horoskop za sutra 12. mart

OVAN

Možete da očekujete da ćete imati neke komplikacije koje ćete uspeti da rešite samo uz pomoć saradnika. Između vas i voljene osobe postoji dosta nesuglasica ali kompromis uvek može da se nađe. Pazite na krvotok.

BIK

Prekid poslovne saradnje vam donosi štetu. Biće vam potrebno neko vreme da se od toga oporavite. Pred vama je faza koja može veoma lako da vam donese neku sasvim novu osobu u život. Problemi sa kožom.

BLIZANCI

Poslovni problemi koje ste imali do sada se lakše rešavaju. Današnji dan vam je jako povoljan. Ukoliko vam se dopada osoba koju ste upoznali u skorijem periodu, očekuje vas uskoro neki nov susret. Pad imuniteta je naglašen.

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

Pred vama je dan koji može da vam donese nove poslovne odluke. Skoncentrišite se na svoje prioritete. Nakon velikih promena koje ste imali na ovom polju konačno dolazite do stabilnosti sa partnerom. Problemi sa aritmijom.

LAV

Nije preterano povoljan dan kada je u pitanju vaš posao. Mguće je da ćete imati neke nove probleme. Ukoliko ste u braku, očekuje vas period u kojem nećete imati baš najbolje slaganje sa voljenom osobom. Problemi sa varenjem.

 

DEVICA

Moguće je da nećete imati previše mogućnosti za poslovne promene ili za nove projekte danas. Možete da očekujete da ćete sa voljenom osobom rešiti probleme koje ste imali do sada. Mogući su problemi sa očima.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VAGA

Očekuju vas nešto veći troškovi koji bi mogli da vas opterete. Važno je da budete spremni da se prilagođavate. Možete da se oslonite na partnera. Vaš odnos je stabilan i uživate u zajedničkim trenucima. Preporuka je da posetite nutricionistu.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete da ćete uživati u pozitivnim okolnostima na poslu. Pred vama je period koji vam donosi mir i stabilnost. Prilično ste razdražljvi i dosta toga vas opterećuje. Svađate se sa partnerom. Težak vam je dan.

Foto: dnevne.rs/Pixabay

STRELAC

Napetost koja vas prati bi mogla da kulminira danas. Nije vam ni malo povoljan period za posao. Možete da se nadate novim promenama na polju ljubavi. Poznanstvo koje ste ostvarili vas vodi do veze. Prolazna nervoza.

JARAC

Niste zadovoljni okolnostima koje imate na ovom polju i trudite se da na neki način menjate svoju organizaciju. Očekuje vas period u kojem će biti čestih svađa sa voljenom osobom. Mogući su problemi sa zdravljem.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Preporuka je da se ne upuštate u veće poslovne rizike ali ni u veće konflikte na poslovnom polju. Potrebne su vam promene kada je u pitanju ljubav. Niste zadovoljni situacijom u kojoj se nalazite. Povedite račina o krvotoku.

   

RIBE

Nije povoljan dan za veće promene. Potrudite se da na polju posla za sada zadržite ono što imate. Trenutno ne želite nove obaveze i novu vezu. Prija vam sloboda u kojoj maksimalno uživate. Smanjite unos masne hrane.

(Dnevne.rs, Kurir)