HOROSKOP ZA 12. avgust 2018.(ASTROLOGIJA)

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovo je sutrašnji horoskop za 12.08.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao

Ponavljate stare greške i u tome nemate meru. Imali ste šansu još odavno da se izvučete, ali se svesno niste još pripremili za tako nešto.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 18. april 2018: Saturn kreće retrogradno, vreme je da sredite račune sa osobama iz prošlosti

Ljubav

Pokazujete pojačanu emociju za ono što vam se pruža kao izazov dana. Jedna Devica može da vas zainteresuje dovoljno, ovaj put.

Zdravlje

Pojačana psiha.

BIK

Posao

Volite da radite stvari vama svojstvene, jer ste u duši hedonista i ne očajavate ukoliko vam ne ide u ovom trenutku baš najbolje.

Ljubav

Ne želite da menjate ambijent u kome trenutno živite sa svojim partnerom, ali se desi ponekad da se osamite i mislite samo na svoje lične interese.

Zdravlje

Smanjite unos slatkiša.

 

BLIZANCI

Posao

Niste na trenutak obratili pažnju na troškove, koji su vam se nagomilali već neko vreme. Pokušajte da ih rešavate u narednom periodu.

Ljubav.

Pojaviće vam se osoba od ranije jer imate karmički dug. Pokazujete određenu nervozu uz ove aspekte koji vas podsećaju na prošle događaje.

Zdravlje

Izdržljivi ste.

numerologija

Foto: Dnevne.rs /pixabay

RAK

Posao

Nemate vremena da se opustite i radite stvari bez razloga. Imate ne umu mnogo toga trenutno da rešite mirnim putem. Osećate da ste dovoljno staloženi.

Ljubav

Ne pokazujete emociju prema trenutnom partneru. Želite mnogo bolji ambijent, ali se druga strana sa tim ne slaže u potpunosti.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 9. maj 2018: Škorpija šarmirana, Devica spremna za novi uspeh, Blizanci napeti

Zdravlje

Pojačavate tempo rada.

LAV

Posao

U suštini ne krivite nikoga za propuste, koje ste pravili neko vreme. Trenutno se opusitite i pokušajte da donesete solidnu odluku.

Ljubav

Ukoliko vam predstavlja veći izazov jedna Riba, ništa vas neće zaustaviti da priđete. Imate na umu odlične ideje kada je vaš emotivni segment u pitanju.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 18. april 2018: Saturn kreće retrogradno, vreme je da sredite račune sa osobama iz prošlosti

Zdravlje

Povišen krvni pritisak.

 

DEVICA

Posao

Vaše radno mesto i obaveze iziskuju mnogo više vremena od onoga koje ste planirali. Morate da budete dovoljno fleksibilni i u fokusu samih detalja.

Ljubav.

Imate na umu da promenite ambijent na polju emocija. Skloni ste većem flertu nego inače.

Zdravlje

astrologija

Foto: Dnevne.rs /pixabay

VAGA

Posao

Ne pokušavajte da se pomirite sa kolegom koji je loše ragovao na sve vaše argumente. Morate na vreme da se izvučete iz situacije u kojoj ste trenutno.

Ljubav

Ponavljate greške od ranije i ne želite da se nešto ozbiljnije desi sve dok se ne otvore nove mogućnosti. Smatrate da vredite više od kandidata koji vam se pojavljuju.

Zdravlje

Glavobolja.

 

ŠKORPIJA

Posao

Ukoliko ste mislili da sve svoje probleme možete da rešite kasnije ne zaboravite da to možete većinom i danas da uradite.

Ljubav

Ponašate se u skladu sa svojim osećanjima i u tome vas podržava partner. Ono što vam ne ide pod ruku, jesu mali izleti ljubomore.

Zdravlje

Uveliko ste u formi.

STRELAC

Posao

Planirate da se zaposlite u inostranoj kompaniji i to vam daje poveći entuzijazam. Podrška od strane ljudi, koji vas cene može da vam mnogo znači.

Ljubav

Oni koji su u braku ili jačoj ljubavnoj vezi ne treba da se otvoreno postavljaju prema drugoj strani koja ima jake argumente protiv vašeg ponašanja.

Zdravlje

Pokušajte da se opustite.

 

JARAC

Posao

Polje karijere vam je solidno naglašeno da možete da planirate određene promene u svom poslovnom portfoliju. Sledi vam odličan poslovni izbor.

Ljubav

Ne odustajete od jedne Device. Možete imati pomalo neprijatnih situacija. Poštedite se tog bola.

Zdravlje

Aktivirajte se i više vežbajte.

bazen

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Posao

Ponašate se dovoljno zrelo na projektu koji radite. Budite dovoljno otvoreni za nešto više ovaj put od onoga što ste planirali da uradite.

Ljubav

Ukoliko ste sami ne odustajte od jedne Škorpije. Poznajete i jednu Ribu, pa se ovde može reći da postoji i malo veći izbor na emotivnom planu.

Zdravlje

Povišen holesterol.

RIBE

Posao

Imate na umu da promenite pojedine detalje svog poslovnog plana. Niste morali da se žrtvujete u većoj meri, ali se ipak isplatilo sve što ste do sada uložili.

Ljubav.

Niste imali nameru da povredite partnera ali se sve nekako iskomplikovalo na vašu štetu. Budite uporniji kada su vaše želje u pitanju.

Zdravlje

Povišen holesterol.

(Dnevne.rs /Izvor: Luftika)