HOROSKOP ZA 1. april 2019. (ASTROLOGIJA)

lav

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Blizanci vole da rizikuju, Rak očekuje bolju zaradu, Lav je postigao sve što je hteo, Devica ima problema zbog nervoze

OVAN

Moguće je da ćete na poslovnom planu imati promene koje nisu očekivane, ali uspećete da se snađete u svemu tome. Voljena osoba unosi tenziju u vaš odnos, svađe postaju svakodnevne. Bubrezi su vam osetljivi.

BIK

Moguće je da ćete imati probleme da jasno rastumačite neka naređenja koja ste dobili od nadređenih, plašite se da ne pogrešite. Na ovom polju vas očekuje dobar odnos sa voljenom osobom. Pad imuniteta je naglašen.

 

BLIZANCI

Volite da rizikujete a današnji dan bi po tom pitanju mogao da vam problematičan. Pazite se mogućih gubitaka. Pred vama je nova prilika za poznanstvo koje će na vas ostaviti veoma jak utisak. Povedite računa o leđima.

 

RAK

Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete da će vam zarada polako krenuti na bolje od danas. U odnosu sa bračnim partnerom nije sve onako kako biste želeli da bude. Dobro se osećate.

avio

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

LAV

Srećni ste jer ste za sada postigli sve ono što ste želeli. Pred vama je period u kojem ćete uspeti da uživate u blagostanju. Dopada vam se osoba koja vam deluje kao neko ko vam je sličan po mnogim stvarima. Stomak vam je osetljiv.

 

DEVICA

Povoljan je period za poslovne pregovore kao i za sklapanje novih poslova, potpisivanje ugovora i tome sl. Moguće je da je vaš partner pokazao osećanja koja je dugo krio u sebi. Mogući su problemi zbog nervoze.

 

VAGA

Imate vrlo opušten dan tokom kojeg možete da očekujete dosta vremena za odmor i opuštanje. Posao vas neće zamarati. Voljena osoba pokušava da razgovara sa vama o svemu što je muči ali vi delujete hladno. Želudac vam je osetljiv.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete nova poslovna dešavanja koja će vam biti bitna za dalji razvoj događaja i proširenje posla. Smeta vam ponašanje koje pokazuje vaš partner i smatrate da je u mnogim stvarima neumeren. Osetljivi disajni putevi.

 

STRELAC

Očekuje vas dan u kojem će vam biti teško da definišete šta vas očekuje na ovom planu. Dosta toga je neizvesno. Osoba koja vam se udvara je neko koga poštujete ali niste sigurni da li gajite osećanja. Problemi sa osetljivim očima.

 

JARAC

Povoljan je dan za nove planove kao i za poslove koji se bave statistikom. Proračuni vam danas idu od ruke. Ne znate kako da reagujete u svađi sa voljenom osobom jer ste iznenađeni. Povećajte unos magnezijuma.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Spremni ste da pokažete svoje ambicije i da se na poslovnom planu maksimalno aktivirate kako biste napredovali. Tokom današnjeg dana ćete se posvetiti partneru jer vam je važno da se vaš odnos poboljša. Manji problemi sa kožom.

RIBE

Možete da očekujete priliku da ostvarite značajniji uspeh koji će svi zapaziti. Posao vam je sada jako važan. Uradićete ono što možete kako biste voljenoj osobi pokazali koliko vam je stalo do nje. Javite se lekaru radi kontrole.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)