HOROSKOP ZA SUTRA (01 DECEMBAR 2017): Od danas je Mesec u znaku Bika, i ma koliko Mesec budio mir i spokoj, aspekt Marsa sa Uranom je taj koji podrhtava tlo, ustalasava i donosi ozbiljne vesti, šokantne. (ASTROLOGIJA)

bik

Foto: Printscreen/pixabay

Ovo je sutrašnji horoskop za 23.10.2017. godine, piše  piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Umete da ostvarite željeni efekat, a po potrebi koristite i neke skrivene adute. Zadovoljni ste kada se sve odvija u skladu sa vašim potrebama.

LJUBAV

Ponekad delujete neumoljivo u odnosu sa voljenom osobom, ali na sreću postoji niz okolnosti koje su upotpunosti na vašoj strani.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

[adsenseyu5]

Bik

POSAO

Smisao za dobru procenu mogućnosti i poslovnu organizaciju učiniće da efikasno ostvarite svoje ciljeve. Svesni ste svojih prenosti u odnosu na druge poslovne konkurente i to vam uliva dodatnu
sigurnost.

LJUBAV

Uz blisku osobu osećate emotivnu inspiraciju i ne dozvoljavate da vas neko uznemirava. Umete da sačuvate svoju porodicu od nekih nepotrebnih uzbudjenja, što je za svaku pohvalu.

ZDRAVLJE

Prijaće vam dijetalna i vitaminska ishrana.

trava

Foto: Dnevne.rs

Blizanci

POSAO

Postavili ste sebi visoke ciljeve i sada želite da poboljšate poslovni standard. Sve ima svoju cenu, pa odlučite kome ili čemu želite da date osnovnu prednost.

LJUBAV

Teže kontrolišete svoje strasti, posebno kada vas neko provocira na burnu reakciju. Potrebna vam je nečija paznja i razumevanje kako biste ostvarili ravnotežu.

ZDRAVLJE

Izbegavajte veliki napor i stresne situacije

[adsenseyu1]

Rak

POSAO

Postoje odredjena ograničenja koja morate da prihvatite u skladu sa poslovnom situacijom u kojoj se nalazite. Na stepen vašeg uspeha utiče i odnos sa saradnicima, nemojte dozvoliti da vas neko
nepravedno kažnjava.

LJUBAV

Pokušavate da razumete svog partnera, ali ne možete na najbolji način da proniknete u neke tajanstvene šifre. Nema razloga da gubite samopouzdanje zbog nečije reakcije.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

NOVI USLOVI: Od 1. januara žene će u penziju ići po ovim pravilima (INFO)

Lav

POSAO

Imate raznovrsna interesovanja, ali ne možete da se opredelite za najbolje rešenje. U želji za ličnim dokazivanjem učinićete ono što drugi ne mogu, prevagnuće vaša ambiciozna potreba da
zasenite svoju okolinu.

LJUBAV

Previše emotivnog uzbudjenja deluje provokativno na vašeg partnera. Dozirajte svoje emocije i strasti u skladu sa zajedničkim aspiracijama.

ZDRAVLJE

Važno je da pravilno usmeravate svoju enegiju.

[adsenseyu5]

Devica

POSAO

Stalo vam je da promenite sadašnje okolnosti i ne prihvatate delimične rezultate. Pozitivan stav i jaka volja deluju podsticajno u svakom pogledu. Ali, postoji granica do koje možete da
utičete na svoju okolinu.

LJUBAV

U društvu bliske osobe osećate potrebu da izrazite neke svoje skrivene želje. Pažljivije analizirajte svog partnera kako biste procenili najbolji momenat da zatražite to što želite.

ZDRAVLJE

Prijaće Vam

SERGEJ TRIFUNOVIĆ DIGAO BALKAN NA NOGE ZBOG OBJAVE O PRALJKU: Hrvati mu otvoreno prete (FOTO)

Vaga

POSAO

Umete da prepoznate povoljnu priliku na poslovnoj sceni i da napravite dobar izbor. Možete da ostvarite spoj različitih kombinacija, koje će vam doneti poslovni uspeh i ličnu satisfakciju ili
zadovoljstvo.

LJUBAV

Nemojte dozvoliti da se partner previše udaljava od nekih zajedničkih tema. Učinite sve što je potrebno da usrećite svoju porodicu i da iskreno obradujete dragu osobu.

ZDRAVLJE

Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

[adsenseyu1]

Škorpija

POSAO

Stalo vam je da ostvarite uspešne rezultate u različitim pravcima i kategorično ne odustajete od svojih poslovnih kriterijuma. Ponekad je potrebno da se dokazujete pod skoro neverovatnim
okolnostima, ali sve je moguće kada imate dobru viziju.

LJUBAV

Emocije vas navode na dobro raspoloženje posebno kada se nalazite u blizini drage osobe. Uživajte u svom svetu intime i nekih malih radosti.

ZDRAVLJE

Moguća temperatura.

neon

pixabay

Strelac

POSAO

Imate raznovrsna interesovanja, ali ne možete da se opredelite za najbolje rešenje. U želji za ličnim dokazivanjem učinićete ono što drugi ne mogu, prevagnuće vaša ambiciozna potreba da
zasenite svoju okolinu.

LJUBAV

Previše emotivnog uzbudjenja deluje provokativno na vašeg partnera. Dozirajte svoje emocije i strasti u skladu sa zajedničkim aspiracijama. Dominacija nije uvek i najbolji izbor.

ZDRAVLJE

Važno je da pravilno usmeravate svoju enegiju

[adsenseyu4]

Jarac

POSAO

Pozitivni uzori mogu da vam posluže kao dobro rešenje za neke sporne situacije. Ugledajte se na nekog ko ima više znanja ili iskustva za poslovne pregovore.

LJUBAV

U odnosu sa voljenom osobom nije sve onako kao sto biste želeli, ali sve je moguće poboljšati uz veću dozu iskrenosti i uzajamnog razumevanja. Ublažite svoje kriterijume

ZDRAVLJE

Izbegavajte neke stresne situacije.

 

Vodolija

POSAO

Skoro sve što zamislite umete i da ostvarite na dobar način. Prihvatite različite mogušnosti poslovnog izražavanja i udružite svoje interese sa uticajnim saradnicima.

LJUBAV

Važno je da osećate emotivnu inspiraciju u susretu sa bliskom osobom. Priuštite sebi i svom partneru sve što Vam prija u granici lepih želja i realnih mogućnosti.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

10 godina su joj branili da ga vidi, a onda su se konačno sreli: Evo ko je sin Tine Ivanović iz prvog braka koji danas ima 26 godina! (FOTO)

Ribe

POSAO

Postoje različita mišljenja medju saradnicima, najbolje je da udružite svoje interese sa proverenim partnerima. Zona poslovnog rizika se ne preporučuje kada postoji niz okolnosti koje ne
poznajete dovoljno, budite razumni i promišljeni.

LJUBAV

Trenutno nemate veliki uticaj na blisku osobu, ali to Vas neće sprečiti da donesete odluku u zajedničko ime. Želite da dominirate u odlučujućim momentima.

ZDRAVLJE

Prijaće Vam opuštanje i psiho-fizička relaksacija.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /besnopile.rs /Izvor: današnji dnevni horoskop)

[adsenseyu2]