HOROSKOP ZA RETROGRADNI MERKUR OD 31. OKTOBRA DO 20. NOVEMBRA 2019: Blizancima prete nemir i nervoza, Rakovi moraju da se čuvaju svađe

horoskop

pixabay

Ovo će biti treći retrogradni Merkur u ovoj godini. Ovaj retrogradni Merkur u Škorpiji mnogim osobama daje oštrinu, tajnovitost, sumnjičavost, skeptičnost i jako je teško da vas neko uveri u suprotno mišljenje.

Uticaj retrogradnog Merkura je dosta prikazan u vašoj ličnoj natalnoj karti – kroz koje polje tranzitira, koje planete pokreće i kakvi su mu aspekti. Ako na vas ne utiče onda možete primetiti kako utiče na ljude oko vas. Budite vrlo pažljivi ako nešto potpisujete, trgujete, prodajete, kupujete, idete na kraći put, itd. Najbolje je sve da završite pre 31. oktobra.

Uglavnom ovaj retrogradni Merkur može doneti kašnjenja, lošiju sreću, nesporazume, krađu ili gubitak ličnih stvari, kvarove. Mnoge osobe popravljaju kvarove za vreme retrogradnog Merkura.

Najsigurnije je da pripazite za sve što je pod vladavinom Merkura dok on ne krene direktno od 20. novembra. Dok je retrogradan razmišljajte, planirajte pa tek posle odlučite. Retrogradni Merkur kreće od 27. stepena Škorpije do 11. stepena pa će to najviše osetiti znakovi iz druge i treće dekade bilo kojeg znaka.

Kako može uticati na pojedinačne astrološke znakove?

OVAN

Kod vas će tranzitirati kroz vaše osmo polje pa bi trebalo da neke stvari dobro iskomunicirate. Mnogi Ovnovi mogu doživeti pokretanje neke motivacije. Transformacija je gotovo sigurna, završetak nekih stvari i nova planiranja.

Sada nije vreme da upravljate tuđom imovinom niti da podižete kredit. Ako imate teže aspekte, onda može doći do žestokih svađa pa se kontrolišite. Osobe koje se bave politikom treba da budu oprezne kada je komunikacija u pitanju.

UŠLI SMO U VLADAVINU VAGE: Rizičan period za tri horoskopska znaka (ASTRO)

BIK

Kod vas će tranzitirati kroz vaše sedmo polje partnerskih odnosa. Svakako treba da imate svest o ljudima generalno. Mnogi Bikovi sada mogu da imaju nesporazume. Sada se traži iskrenost i poštenje u vašem braku ili u partnerskim odnosima na poslu. Pojedini Bikovi mogu imati problema u javnosti ili im neko može govoriti neistine. Ako imate dosta pozitivan aspekt, onda se mnoge pozitivne stvari mogu događati u javnosti, dok negativan aspekt nosi gunđanje i svađe pa se primirite.

BLIZANCI

Kod vas se događa u vašem šestom polju posla svakodnevnih obaveza, zdravlja, a kako je to vaš vladar onda treba da dobro pazite na ta područja. Ne preporučuje se da nešto kupujete. Neki teži aspekti mogu izazvati veliku brigu i stres što može poremetiti vaše zdravlje. Psiha može biti uzburkana i možete osećati nemir i nervozu. Uglavnom, ovo polje donosi svest o radu koji se temelji većim delom na intelektualnom radu

RAK

Kod vas se ovaj Merkur događa u vašem petom polju dece, ljubavi, zadovoljstva, kreativnosti. Mnogi Rakovi u ovom periodu mogu biti zaokupljeni svojom decom, dok neki mogu biti usmereni na ljubav. Za sve što ste planirali da pokrenete najbolje je vreme pre 31. oktobra ili posle 20. novembra. Ovde Merkur daje veliki govornički dar pa ako ste ljuti ili želite nešto da isterate na čistac, dobro pazite da se ne posvađate s decom ili ljubavnim partnerom.

LAV

Kod vas se ovaj retrogradni Merkur dešava u vašem prirodnom četvrtom polju što je polje porodice, majke i doma. Mnoge Lavove će interesovati majka, porodica, kako šira tako i uža. Mogu se događati neke promene koje su vezane za neke nove početke kada je porodica u pitanju. Neke neistine mogu sada da ugledaju svetlost dana.

Sada nije vreme da kupujete ili prodajete nekretnine. Mogući su iznenadni gosti. Pojedini Lavovi mogu negde da otputuju ili da rade nešto van kuće. Izbegavajte svađe u krugu porodice.

horoskop

pixabay