HOROSKOP ZA 9. novembar 2018(ASTROLOGIJA)

kap

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Bik upada u nesporazum, Rak nema koncentraciju, Lav se zaljubljuje

OVAN

Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati neke nepovoljne okolnosti koje će se negativno odraziti na vaš posao. Potrudite se da pokažete voljenoj osobi svoja iskrena osećanja. Probava vam je veoma osetljiva.

BIK

Lako možete doći do nesporazuma sa kolegama koji bi trebali da vam pruže pomoć po pitanju nekog posla. Možete da očekujete zanimljive okolnosti i priliku da dođete do novog poznanstva. Muče vas problemi sa kašljem.

BLIZANCI

Promenljivo stanje vlada u vašem poslovnom okruženju. Moguće je da imate osećaj da je stabilnost vašeg radnog mesta ugrožena Uskoro ćete imati priliku da ostvarite bolji odnos sa simpatijom. Proverite štitnu žlezdu.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

RAK

Nemate dovoljno koncentracije i niste spremni da se maksimalno posvetite svom poslu danas. Pojavila se nova osoba u vašem životu ali kao da niste spremni da napravite prvi korak ka njoj. Više spavajte. Imunitet vam je oslabljen.

 

LAV

Trudite se da pokrenete nova dešavanja na polju posla ali postoje okolnosti koje vam sada jednostavno ne idu u prilog. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom u koju ćete se zaljubiti. Nemate većih problema sa zdravljem.

DEVICA

Moguće je da vam je motivacija na veoma niskom nivou i da ne osećate da ste spremni da se posvetite svom poslu. Imate utisak da partner želi promene i da više nije srećan pored vas. Povećajte unos magnezijuma.

VAGA

Ne odustajete od svojih ideja i spremni ste da date sve od sebe kako biste mogli da ostvarite zacrtane ciljeve. Nije vam lako da se pomirite sa osobom do koje vam je stalo. Prijaće vam fizička aktivmost i bavljenje sportom.

ŠKORPIJA

Uz dovoljno kreativnosti ćete naći rešenje za neki problem koji vas na poslovnom planu opterećuje već duže vreme. Imate prevelika očekivanja od svog trenutnog ljubavnog partnera. Nemojte da se forsirate previše.

 

STRELAC

Nemate dovoljno strpljenja i zbog brzopletosti veoma lako pravite nove greške na poslovnom planu. Trenutno niste zainteresovani za početak nove veze iako imate udvarača koji je prilično uporan. Povećajte unos kalcijuma.

znak

Foto: pixabay

JARAC

Moguće je da će vam se neočekivano pojaviti ponuda za novi posao. Potrebno vam je vreme da o tome razmislite. Očekuje vas povoljan dan za odnos sa voljenom osobom. Ako ste imali probleme, rešićete ih. Poradite na koncentraciji.

VODOLIJA

Možete da očekujete značajno poboljšanje kada je u pitanju polje finansija. Pred vama je jako dobar period. Moguće je da razmišljate o nekom konkretnijem koraku, promeni i početku zajedničkog života. Imate višak energije!

RIBE

Imate poverenje u svoje saradnike i spremni ste da im prepustite jedan veliki deo važnog posla. Dolazi vam novo poznanstvo koje će na vas ostaviti jak utisak. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži i nemate probleme sa zdravljem.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)