HOROSKOP ZA 9. jul 2019. (ASTROLOGIJA)

horoskop

pixabay

Bik se dobro oseća, Blizanci pucaju od zdravlja, Devica nezadovoljna, Škorpija rešava probleme, Ribe da izbegavaju alkohol

OVAN

Finansijska situacija vam ide na bolje, pa ste zato zadovoljni. Očekuje vas generalno povoljaan dan na ovom polju. Moguće je da pažnju simpatije privlačite na neke čudne načine. Osetljiv urogenitalni trakt.

BIK

Možete da očekujete pozitivne okolnosti na poslovnom polju. Uspešno ćete ostvatiti svoje planove. Ukoliko imate partnera, možete da se nadate lepoj atmosferi u odnosu sa njim. Povoljan je dan za vas i dobro se osećate.

 

BLIZANCI

Očekuje vas prilika da sklopite posao koji može da bude veoma značajan za vas. Potrudite se da ostanete dosledni svojim ciljevima. Ako ste slobodni pred vama je novo poznanstvo koje će vam biti značajno. Zdravlje ide na bolje.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

Možete da očekujete da ćete uspešno rešiti nesporazume sa saradnicima i da ćete ostvariti jednu generalno dobru atmosferu. Ako ste slobodni, spremni ste da flertujete i da upoznajete nove ljude. Proveravajte krvni pritisak.

 

LAV

Nemate dovoljno poverenja u poslovno okruženje i često vam se čini kako vam neko nešto radi iza leđa. Moguće je da vam partner pokazuje da nije zadovoljan vašim odnosom. Povećajte unos tečnosti, vode.

DEVICA

Preopterećeni ste obavezama, poslovi vam se samo nižu jedan na drugi i to vam predstavlja veliki stres. Niste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite sa voljenom osobom. Povećajte unos vitamina.

VAGA

Izbegavajte pokretanje novog posla danas. Ovaj dan vam generalno nije povoljan za bilo kakvo potpisivanje. Imate utisak da voljena osoba nije iskrena prema vama i da sa njene strane postoje neke tajne. Podložni ste virusima.

Foto: dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Možete da očekujete da ćete uspešno rešiti pravne ili formalne poteškoće koje su vas kočile u prethodnom periodu. Emotivna situacija vam je promenljiva. Postoji osoba koju volite. Moguć je stomačni virus.

 

STRELAC

Potrudite se da pokažete inicijativu oko pokretanja poslovnih promena. Vreme je da preuzmete odgovornost. Moguće je da voljena osoba pokazuje nepoverenje, pa su svađe među vama česte. Bolovi u grlu.

JARAC

Na polju finansija nećete imati priliv novca koji očekujete, što bi moglo da poljulja neke vaše planove. Očekuju vas ozbiljne promene i prilika za početak veze koja bi kasnije mogla da vodi do braka. Izbegavajte masnu hranu.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Proverite sve informacije koje budete dobili na ovom polju danas jer bi nešto od toga moglo da bude lažno ili pogrešno. Moguće je da idealizujete osobu koju volite i da vam nije lako da je sagledate realno. Problemi sa niskim pritiskom.

 

RIBE

Najbolje bi bilo da pokušate da uložite više energije i vremena u vaš posao. Od vašeg zalaganja mnogo zavisi. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom koja vam je od ranije simpatična. Izbegavajte alkohol.

             

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)