HOROSKOP ZA 9. decembar 2018. (ASTROLOGIJA)

ljubav

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Rak napet, Ovan srećan, Bik zaljubljen, Blizanci menjaju posao, Strelac osetljiv

OVAN

Možete imati sreće na ovom polju. Očekuje vas prilika da ostvarite veoma važne pomake i da nađete rešenja za neke probleme. Dopada vam se osoba koja nije istog porekla ili je povezana sa inostranstvom. Slaba cirkulacija.

BIK

Pred vama su srećne okolnosti na poslovnom planu i kroz to ćete uspeti da profitirate. Lako biste mogli da se upustite u novu vezu nepromišljeno i možda brzopleto ali će stvari ispasti bolje nego što očekujete. Bavite se sportom!

BLIZANCI

Pred vama je mogućnost da promenite posao ako ste tako nešto želeli. Možete da očekujete ukazivanje nove prilike. Moguće je da ćete osetiti veliko olakšanje nakon prekida veze. Mogući su problemi sa bubrezima.

KOMPLETAN GODIŠNJI HOROSKOP IZ MESECA U MESEC: Saznajte šta vas čeka od januara do decembra 2019. godine (ASTROLOGIJA)

RAK

Nalazite se u prilično napetim okolnostima i nije vam lako da nađete pravi odgovor za sva pitanja. Moguć je susret sa jednom veoma zanimljivom osobom koju poznajete od ranije. Povećajte unos vitamina.

 

LAV

Skloni ste rizicima i novim većim ulaganjima koja bi mogla da vam donesu pozitivne poslovne promene. Dopada vam se osoba koja je sportski tip ili je veoma aktivna na svim poljima. Nemate probleme sa zdravljem.

 

DEVICA

Moguće je da ćete u narednom periodu doneti neku važnu odluku koja će biti vezana za tok vaše buduće karijere. Ne dopada vam se atmosfera u bračnoj zajednici i sve više razmišljate o prekidu. Problemi sa varenjem.

VAGA

Poslovno putovanje koje vas očekuje može da donese u vaš život veoma pozitivna dešavanja i važne promene. Očekuje vas zbližavanje sa osobom do koje vam je stalo. Sada je vreme da pokažete osećanja. Kašalj vas prati.

 

ŠKORPIJA

Možete da očekujete važne finansijske dobitke koji će pozitivno uticati na vaše nove poslovne poduhvate. Pred vama je veoma povoljan dan za nova ljubavna poznanstva ako ste slobodni. Povedite računa o ishrani.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

STRELAC

Izborite se sa svojim dilemama, pokažite da umete da donesete racionalnu odluku na ovom polju. Potreban vam je partner koji će umeti da isprati vaš avanturistički duh i da vas ne ograničava. Glasne žice su vam osetljive.

 

JARAC

Tokom današnjeg dana nećete imati važna dešavanja na polju posla i ukazaće vam se prilika da se malo odmorite. Možete da se nadate veoma lepim trenucima sa osobom do koje vam je stalo. Redovnije jedite i pijte vodu.

VODOLIJA

Možete da očekujete veoma dobru atmosferu u poslovnom okruženju. Sve probleme rešavate lako. Možete da očekujete veoma zanimljivu komunikaciju sa novim poznanikom. Loša cirkulacija u predelu nogu.

 

RIBE

Možete da očekujete da će vaše ideje biti jako dobro prihvaćene i da ćete uspeti da ostvarite poboljšanje na poslovnom planu. Preko kruga prijatelja i poznanika ostvarujete novo poznanstvo. Sasvim dobro zdravlje.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)