HOROSKOP ZA 9. avgust 2018. (ASTROLOGIJA)

more

Foto:Dnevne.rs/Pixabay

Povoljan dan za razgovore, ugovaranja poslova, idejno planiranje, reorganizaciju, pregovore, ukratko za sve gde je dijalog od presudnog značaja, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Ponekad kao da nemate dovoljno strpljenja ili vam nedostaje diplomatska nota u poslovnom dijalogu. Insistiranje na ličnim ciljevima mogu da poremete saradnički dogovor.

LJUBAV

U ljubavnom odnosu ne možete uvek dobiti sve što priželjkujete. Prihvatite partnerovu ideju ili susret sa jednom zanimljivom osobom. Nije sve onako kao što vam se čini.

ZDRAVLJE

Kontrolišite pritisak.

Bik

POSAO

Ne krijete svoje optimističko raspoloženje i delujete samouvereno pred osobom koja testira vaše profesionalne sposobnosti. Stalo vam je da se predstavite kao osoba od poverenja.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 19. februar 2018. godine Ovan uspešan, Bik dobro, Blizanci odlučni, obaveze za Raka, dobar dan za Lava, kod Device haos…

LJUBAV

Ograničite svoje emotivne želje ili očekivanja na neku razumnu meru. Ponekad imate suviše perfekcionisticke zahteve, bez obzira što vam je teško to i da prihvatite kao istinu.

ZDRAVLJE

Zadovoljavajuće.

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Blizanci

POSAO

U susretu sa saradnicima bolje je da ispoštujete listu prioriteta, nego da rizikujete u stvarima koje ne poznajete dovoljno. Morate imati jasnu predstavu o pravim vrednostima.

LJUBAV.

Susret sa jednom osobom deluje pomalo zamorno ili ne odgovara vašim očekivanjima. Smišljeno tražite različite izgovore u pokušaju da izbegnete nečije društvo.

ZDRAVLJE

Uzimajte vitamine…

 

Rak

POSAO

Smeta vam način na koji neko predstavlja vaše ideje ili dosadašnji uspeh. U glavnom, nema razloga da prećutkujete svoje nezadovoljstvo pred saradnicima.

LJUBAV

Prihvatite nečiji poziv ili strasni podsticaj koji u vama pokreće bliska osoba. Osećate da vas preplavljuje novi emotivni zanos i želja da više uživate u svom svetu intime.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 11. jul 2018. Ovan kreativno nadahnut, Bik ima loš predosećaj, Blizanac da obrati pažnju na dragu osobu, Rak trpi kritike na poslu.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Lav

POSAO

Umete dobro da se organizujete. Vaše obaveze završavate ažurno i bez velike priče. Na takav način ispunjavate visoko postavljene kriterijume, uz osnovne uslove koji vas obavezuju na poslovnu saradnju.

LJUBAV

Dok vi delujete bezbrižno kroz dešavanja koja vas prate u privatnom životu, vaš partner pokušava da odgonetne zajedničke dileme. Neko kao da indirektno osuđuje vaš način ponašanja.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 24. mart 2018. Venera u kvadratu sa Plutonom, dan pred nama donosi dosta zavrzlama i treba biti vrlo dobar igrač da biste sve prepreke savladali

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

 

Devica

POSAO

Delujete uznemireno i to delimično se odražava na vašu komunikaciju sa saradnicima. Izbegavajte preteranu dozu poslovnog eksponiranja. Nema potrebe da dokazujete svoju nadmoć.

LJUBAV.

Nestrpljivo očekujete dobar povod za izlazak ili neki susret sa jednom osobom. Imate na umu više kombinacija. Osećate pojačanu strast i emotivni impuls.

ZDRAVLJE

Odlično…

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA AVGUST 2018: Ovan ulazi u vezu sa osobom iz prošlosti, Škorpija previše troši (ASTROLOGIJA)

Vaga

POSAO

U susretu sa saradnicima nema potrebe da donosite zaključak na osnovu svojih osećanja ili prvog utiska. Uspeh u poslovnom smislu nije moguće ostvariti bez nečije podrške.

LJUBAV

Ponekad je istina dobro skrivena između redova. Obratite više pažnju na nečije ponašanje ili na poruke. Stišajte strasti onda kada se situacija može da izmakne kontroli.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 5. mart. 2018. Ovna čekaju manji ljubavni problemi, Bik kasni na posao, Blizanci će biti meta ogovaranja, Rak donosi važne odluke…

ZDRAVLJE

Čuvajte se prehlade.

Škorpija

POSAO

Imaćete koristi na poslu od tuđih ulaganja a ne od novca koji vi ulažete u posao. Važno je da budete u kontaktu sa osobama od poverenja.

LJUBAV

Lako se možete upustiti u avanturu sa osobom sa kojom ste poslovno vezani. Konačno ćete prepoznati šta vam treba.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 19. mart 2018. Poslednji zimski dan je pred nama. Ulazimo u znak Ovna i oko 17:15 nam počinje proleće!

Strelac

POSAO

Neko vas iritira svojim nametljivim ponašanjem i remeti vašu koncentraciju i zbog toga činite niz pogrešnih poteza u društvu saradnika. Potrudite se da kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode.

LJUBAV.

Potrebno je da preuzmete više zaštitničku ulogu u određenim situacijama pred svojom porodicom. Obratite pažnju na nove događaje koji počinju da zabrinjavaju voljenu osobu.

ZDRAVLJE

Ukočenost…

 

Jarac

POSAO

Nema potrebe da skrećete veliku pažnju na sebe ako unapred niste obezbedili nečiju podršku. Važno je da prihvatite nečiji savet, bez obzira što je reč o samo poslovnom rešenju.

LJUBAV

Možda svoje emotivne želje povremeno upućujete pogrešnoj osobi. Dešava se da nepotrebno kritikujete osobu do koje ne dopire vaš glas ili jasna poruka.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 27. mart 2018. Ovan puca od energije, Blizanci se osećaju odlično, Vaga se dokazuje na poslu…

ZDRAVLJE

Dobro.

Vodolija

POSAO

Preokupirani ste različitim susretima i obavezama, ali svoje zadatke najčešće završavate skladno i u predviđenom roku. Saradnici podržavaju vaše ideje i pozitivno ocenjuju vašu ulogu u različitim situacijama.

LJUBAV

Ljubavni rebus je ponekad nemoguće rešiti bez iskrenog suočavanja i razgovora sa voljenom osobom. Neko vas često podstiče na emotivnu nesigurnost i pojačane dileme.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 20. februar 2018: Strelac dobija novac, Bik pije i samuje, Vaga se provodi

ZDRAVLJE

Nema promena.

 

Ribe

POSAO

Osoba koja vam se često suprotstavlja nema bitan uticaj na vaše poslovne planove ili na završne rezultate. Vaš uspeh podrazumeva proširenu saradnju i pojačanu kontrolu nad važnim događajima.

LJUBAV.

U pojačanom emotivnom zanosu obično se dešava da stvari procenjujete na pogrešan način. Najbolje je da sačuvajte bliskost sa osobom koja neće izneveriti vaša očekivanja.

ZDRAVLJE

(Dnevne.rs /Izvor: današnji dnevni horoskop.